Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
同行講switch?
罪大獨佔最近咪又炒哂車
鐘意 es fo呢d game
呢隻係唔錯 沉浸感唔錯
之前卧龍都唔錯啦

想問下去塞多尼亞星
要重力躍遷
點解等待佢個批准 等左5分鐘都冇反應
我見其他人一按設定航程就閃左過去
冇事了 等左15分鐘終於知咩事自己on9
突然間多左咁多人入黎
玩youtube版玩到好嬲

都唔明30蚊就玩到一個月嘅game點解要嬲成咁
唔啱玩咪揀第二啲game玩囉,個pass咁柒多game
再唔係見到xbox覺得督眼督鼻咪退訂囉,會計數退返錢嘅,咁糾結做乜

係 你講得一啲都冇錯 好失望
黎緊Lies of P 一定都係垃圾
Party Animals (Console Exclusive) 又一定係垃圾
Pay Day 3更加唔駛講 必定係垃圾
Forza Motorsport都必定係

你講既野 絕對係公認
夜喇 去訓啦
原來XSS玩starfield好夠做喎,絕對係驚喜,隻game個lip sync做得好好
隻human fall flat 咁難控制
尋晚開呢 250 分玩咗好耐 , 好難搞

Turn10Studios宣布《極限競速|Forza Motorsport》即將於9月12日推出試玩的同時於當日零點舉辦直播活動
究竟要點做爬唔到向上
LT 左手
RT 右手
兩隻手舉起貼牆 , 右菇向下推 , 左菇向前推 , 就係向上爬
搵D 唔係咁高嘅梯級爬上爬落
任天丼亞太區有一天會成為XBOX亞太區
day 1大把好game
TMNT
007 golden eye
A Plague Tale: Requiem
hi-fi rush
Crusader Kings 3
Minecraft Legends
Sea of Stars
嚟近仲有Cities Skylines II
Persona
成堆都高分又唔同種類
如果隻隻都唔啱你返去睇人打機算啦
終於有啲進展
爬爬下就解到
部xsx 突然無左聲

google 完官網既方法都無用

大家有無試過?
你power set 哂去重力
0.2秒入到
點買法?買3張gold?
玩番臥龍囉,月尾有新dlc
本身係ultimate 續 定係新客?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞