Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
官方講咗無
有game pass咪6/9實際入去睇下效果點先囉
睇評測話30 fps都好順
用緊三叔M7,3千有找
Xbox s 30fps 玩唔玩得落手
我冇選擇
B社game應該要玩PC版, 但冇vga card
而家仲係咪可以用xbox gold 3年轉game pass Ultimate 兩年呢招?
請問有無師兄試過無啦啦開機要再登入,但話帳號不存在🙏🏻
得 岩岩試左
我買左3年gold 947蚊
thanks

超過 200 百萬人玩優先版

new Xbox September dashboard update is out:

• stream Xbox gameplay to Discord friends
• VRR improvements on Xbox Series S / X
• Xbox voice reporting
• new way to pair Xbox accessories

https://www.theverge.com/2023/9/5/23859690/microsoft-xbox-september-update-discord-streaming-vrr-xbox-series-s-x

9月6 - 星空
9月14 - Solar Ash
9月19 - Lies Of P
LIES OF P 好似值得一玩

那有時間
真係那有時間
我XBX用4K 55吋 電視玩Starfield好疾呀,點做最佳化架…大作又痴又簡體,文字量咁大又冇中文語音試左陣未有意慾玩落去
中文語音
邊撚個想聽普通話
我都係XBX版玩緊
冇繁中真係好卻步...
只好轉日文....
大部份人初體驗都係咁上下
要繼續玩落去先會改觀
有時唔想睇字,聽聲輕鬆舒服好多架

X|S新增VRR可變更新率支援,玩家可設定始終開啟、僅遊戲時開啟、始終關閉

新增 Discord Stream 功能,點擊“Stream your game”即可向自己的Discord好友即時分享遊玩過程
隻starfield 係好玩定伏黎
冇繁中真係好離譜下
B社一向係咁

依家任記自家game都出哂中文啦
Fo3 同 Oblivion 冇中
skyrim 一開頭冇
Fo4 有
作為背景係太空嘅RPG係好正嘅
以為佢係太空探索game咪伏
諗住係太空無聊器就伏
諗住係 RPG 就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞