Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
冲了田
依家先留意到人中PC版同主機SAVE唔係互通
我講之前幾集

F1 Manager 2023 (Cloud, Console, and PC) – October 19

Cities: Skylines II (PC) – October 24 #D1GP

Dead Space (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) EA Play – October 26

Frog Detective: The Entire Mystery (Cloud and Console) – October 26

Mineko’s Night Market (Cloud, Console, and PC) – October 26

Headbangers: Rhythm Royale (Cloud, Console, and PC) – October 31 #D1GP

Jusant (Cloud, Console, and PC) – October 31 #D1GP
Dead space係咪remake?
好彩未買
jusant!好期待呢隻
本身鐘意用主機打機嘅話,我覺得幾抵玩,尤其是上一頁留言嗰間送咁多嘢

可以,啲game同game pass跟acc,主機亦可以俾你隨便轉區
Dead Space remake
之前steam試咗demo係幾正
ok 本身中午睇啲gamepass都仲係差少少野 夜晚見dead space入埋庫 cod應該都會入埋好想買
另外想問下xsx啲game係咪咩區都有齊所有語言?

未入手,想請教xbox手制有無內置咪?
xbox嘅digital好似都係多語言?
ER search到都應該係
起碼我搵game咁耐無見到好似ps咁分咩日文版、英文版咁分開嚟賣
不過要注意某啲game嘅語言會俾其他家獨佔咗
例如nier自動人形xbox係無中文
商店度多數有標隻game support咩語言,見到無嘅最好上嚟問一問
我無買,呢隻睇我哥玩我自己無乜興趣search過呢隻應該係跟主機語系轉語言?我都唔太肯定等其他巴打答
p5r咁快落架,淨係開咗個頭,唔知未玩完直接開p5t會唔會唔明呢
仲未有時間開
基本上全區全語言
但少部份game 唔同地區 內容會有少少唔同 睇間廠嘅取向
仁王唔洗諗
光榮話咗唔會出Xbox版
至於點解 大家明㗎啦
主機任你 SET 地區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞