Xbox Series X/S 討論區 - Starfield(36)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
係佢
真係唔明無追開,有xbox錢都唔揾
玩緊如龍維新,呵呵
打完cocoon,解謎簡單得黎幾有意思,好短所以適合打完大作之後開黎輕鬆下
波中波嘅概念幾得意,解謎夠直感冇乜卡關

Xbox 官方最新 Blog 節目中,Phil 確認暴雪遊戲在2024年才會加入 XGP,未來幾周內不會有什麽秘密消息

Phil 表示《COD》之後在所有的登陸平台上實現 100% 平等,可能存在 FPS 和解析度上差異,而推出日期、內容、SKIN等 將在所有平台統一,不再有平台獨占的測試版
可能已經收咗錢 console executive/time executive
who knows
TEAM NINJA : “我們確實覺得 Xbox 平台在日本的影響力更大:我們肯定在這裡看到了這一點。 我們認為 Game Pass 正在幫助更多人熟悉 Xbox 平台”

“我們確實認為,讓遊戲進入 Game Pass 的一個非常大的積極因素是,有這麼多新玩家嘗試它,這將有助於線上社區潛在地發展,然後會有更多的玩家供人們使用線上玩或在遊戲的多人遊戲方面一起玩。 因此,我們真的希望這將使社區保持在一個非常好的位置,並蓬勃發展。”

看起來仁王跟索尼八成簽了獨佔平台協議,短時間內無法登陸Xbox
臥龍沒簽所以可以登陸Xbox擴展更大的市場
決定首日進XGP一方面也是看準有助於迅速擴展多人遊戲模式社群的關係w
霍格華滋同jedi fallen order 2做緊特價
買唔買得過
Jedi survivor 應該都快入ea play
dead space 係架國應該關注度唔高??
哈利平就可以平下
日系廣告
https://twitter.com/famitsu/status/1714503217810493944?t=Yav3vF2Ejd4_7zdvsVgaJw&s=19
dead space Xbox係架國應該關注度唔高??

DS血腥暴力,日本無得玩
篇文叫人轉主機地區
想知呢家出機水貨信唔信得過
見carousell有間賣x先$3200 好抵屌咁
過唔到CERO丫嘛
唔係第一隻亦唔係最後一隻

不過而家唔洗睇CERO面色
竟然係dead space
睇你信唔信自己運氣
不過行先3880,爭幾舊水無謂啦,同埋跟機手掣都係一年保,玩得多有機會用到
建議入行貨
我見官網要4380
邊殊有3880賣
我見price有間3880,唔太肯定堅唔堅
友和 X + Forza Horzion 套裝4299 , 仲有一堆野送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞