請問螺旋式迴旋處問題

491 回覆
2 Like 127 Dislike
以前啲螺旋處之前啲箭咀 會寫6 入9 出唔可以行右線
(右線只可以12,3,uturn 6)

唔知2019 定2020 全部抹晒
6點入12點出其實真係左右線都得
不論螺旋定迴旋
當然都要睇隔離車

啲連登交通組就係咁撚惡
唔知以為坐喺我隔離,乜都屌咗先

我都係用事例話俾樓主聽,可以發生咁嘅情況,一鳩二個惡撚到好似撞撚晒你哋全家咁款,咁撚燥真係唔好出車
我有印象 呢單。

左車6點入,到9點時穿崎螺旋條實線撞到同樣6點入但入左線後在9點出既右車。

網民話左車輸,跟據佢地9up
我只係想講點估到佢咁跳脫,右線6入9出,加速打橫截埋嚟
你咁嘅情況仲要1823人?你硬cut人喎
屌9你係在於你錯, 然後屌9行岩線果條友
走去report 人, 然後又話應該撞埋去等收錢
我覺得你要睇清楚我邊度要撞埋去等收錢
上面班人有無牌
內線直接轉左都話啱
連條線比邊個睇都唔識分話人唔識睇線
你自己都識畫條線出嚟啦 自己cut人線仲喺度懵吓懵吓
佢都估唔到你咁跳脫 直去都行外圈
btw撞左你輸晒
我可能畫得唔好,令你唔明白,事後我睇返4部cam,我同佢同時入線(即②位置),佢俾油打橫,騎埋對面隻角(③位置),再入9點。
如果唔啱1823告咗啦 你估有得罰錢閪政府會放過你咩 依家交通部判咗都拎上黎拗

不過上面班無牌人士放心
而家香港警察都教人右線直接轉左
你又有你道理
人地係正線,理得你同佢係咪同時入同時出,要唔要計埋佢個朝幾點出車呀
你交段片有無影到佢同你同一個路口入?

不過而家d 路牌轉曬,右線點行都得
自己小心
線都未識睇講正線
我同佢同時入條虛線阿,係咪入咗我都計正線阿?醒未?
佢地睇唔明螺旋處d 線
慳返啖氣
唔明點解你比人屌得咁慘
第一 6點入9點岀 點都冇可能行內線
第二 6點入12點岀 睇晒圈內冇車先岀都唔知阻到邊個
繼第二點 啲人可能會話阻到9點既人入圈 但係本來入圈就係要外內圈都冇車先入得圈
有影到阿,佢右線2號車,我1號車,我見佢架1號車直上我先出
佢地會話"運輸署只係指引" 要睇地線
左線直去都俾人屌外圈撚真係cls
分身acc自問自答,嗌唔贏呢度,官又判左你輸,仲話自己行正線,呢隻條友真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞