[劇透討論] 點睇Greta Gerwig新戲《芭比 Barbie》

566 回覆
181 Like 31 Dislike
暫定只有北美
9月冇咩大片,又唔可以完全話冇機

Two tickets please
想問好耐有冇人知尚氣個舞姿係嚟自邊套戲? Grease?
BARBIE snags 630 IMAX screens next week in 41 markets worldwide.

香港究竟上唔上
華語地區暫時淨係見到台灣有
香港各院線唔見有相關宣傳
英皇直頭谷緊魔戒重映

所以好遺憾應該冇
台灣

😘【Barbie芭比】09/22(週五)💗
#板橋大遠百威秀影城IMAX限定版\🎬/

\📣/導演葛莉塔潔薇,特地為首度上映的 IMAX限定版\🎬/ ,精選了從未曝光過的精彩片段,作為全新的片尾畫面,影迷千萬不要錯過喔!!!

\💟/ #IMAX影迷限定海報
09/22起憑IMAX版《Barbie芭比》電影票至板橋大遠百威秀影城,即可兌換領取本則貼文的「Barbie芭比IMAX海報」

※數量有限,贈完為止。
※每張電影票限領取乙張海報,並以兌換領取順序為準,僅限於板橋大遠百威秀影城領取,不得跨影城。
※09/20(三)中午起開放售票。
https://www.facebook.com/100064900178094/posts/pfbid0JoFwKLbr5WsDW8CvG46RaFQWYzCfhGeHmfoYAGtjSALprgP3hToKFC58g7bkawnDl/?mibextid=cr9u03

明明香港票房都唔差
明明都有四千萬票房
直頭係好
而家好多大片20m都唔過

最怪係嚟緊個檔期得1部imax戲都唔上
本身拍啲構圖都唔係諗住1.90:1
點解要睇imax
想俾佢take my money
吹大咗廢片一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞