[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
其實用假中文全名唔會令到我地更加代入劇情
反而好撚出戲
gchi 樓豬加速
你由頭出到尾
無所謂啦
加速就入到戲
百屌成材呀屌你
爽手啦
講真

佢靚仔d
出文啦屌 成村人等緊
入正題未 屌未
吉吉未
又吉吉啦
吉吉啦
我迷失在.* 這場﹍×°素股遊戲

°/\\/□*愛人是一件甜蜜又痛苦的事〃*.. .

〞×∥能與你一起的日子,只剩下那麼少]°× []
〞_▂+°花心的人,或許\永遠都不能領會愛情的真諦﹏\*☆°

GirL:

陳寶媛[M] 23碎 係一個又可愛又靚女又索既女仔,傻傻地,勁受歡迎,女神級,對玉兔挺身又白滑, pink lin細lin餅,唔好以為佢\好恰 佢\好打得嫁,勁串,有錢(啊爸係全球第二富,但好忙 一年先返泥1次)
,bt fd 係H+L

Hera[H] 23碎 又令又索 唔夠M令 但高過M, 大眼長腿曲髮, 係辣妹歐美風,ok受歡迎,勁x100000000000000串,有錢(啊爸係全球第三富,但好忙 一年先返泥2次)bt fd係M+L

Liz[L] 23碎 好可愛 Q過M好多,短髮細臉嬌小玲瓏,可愛日本風,幾打得,[]k串,啊爸同啊媽死曬,bt fd 係M+H

BoY:

陸卓謙[N] 32碎 勁X1000000000000000000000000000000000令仔,偽毒,食過嘅女多不勝數,好易氹到女女比佢無套中出,好cool,勁打得,超串,有錢(啊爸係全球首富, 忙到3年先返泥1次),啊媽因為車禍死左, 同貓貓阿強相依為命
巴打唔好唔寫呀 我覺得幾好睇 我睇睇下都有d共嗚 我都係毒撚 中學畢業前無拍過拖無flirt 過女仔因為無諗過溝到女 但都係一d基緣巧合下無啦啦有初戀以至後期識到個幾靚既ex

其實你一路同m小姐傾/溝個過程真係同我識個靚女ex 好似 講個d野都係毒毒地先講到
又live
今日仲有冇文
雖然個d對話真係好老土
但當兩個人兩情相悅既時候
又真係好撚受落
我都好相信樓主係真人真事
先會打得出黎
劇透
樓主隨手拎個套出黎
女主問佢點解會有套係屋企
新post lm
:傻豬!我平時打飛機都戴套架!安全丫嘛!
樓主:自從上一次之後
我就決定買定一盒放係屋企
以便不時之需
等你Ready好 我地就可以用
因為我想盡力保護你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞