[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
用你自己風格就得 唔鍾意睇嗰啲人哋你叫佢上一頁就得
按自己風格寫就得
又live
你係做過就照寫
好睇還好睇
我覺得閒談間做咁多承諾好廉價
你可以當vo咁響心入面講
但當甜言蜜語咁講出口
姑勿論你係咪會遵守承諾
都好難相信你有深思熟慮過先講
btw可能我唔識溝女啦
快啲啦,個f5㩒到爛啦
你決定就好
以為你有咩高見
點知到最後又補返句
btw可能我唔識溝女啦

祝福你「講得出做得到」「牙齒當金洗」既做人態度可以幫你溝到女
我都覺 事實上係好睇既

但好多甜言蜜語
我覺得都只係熱戀期間既享受
如果熱戀期過後 又會唔會咁好聽呢
同埋M小姐 長期多疑樓主
頭個二個月任你問 問長問短又點話
但問得多 都覺得煩
下下都問 同過邊個做
明明一心只係想同你咁做
但係唔係都比佢問 有無同其他人做過
聽得多都無引

可能真係細路女喇
真係要樓主內心好強大 先可以照顧到
本身約咗M小姐今日去買番d護膚品同日用品
但我忽然想帶M小姐去離島散下心, 就即興提議

佢鐘意海
我覺得同M小姐多d出行,或多或少可以幫助治癒到佢內心有陰影嘅部份

M小姐雖然有啲愕然, 但都好快笑笑口爽快答應
最後我哋決定去南丫島

:但我要番屋企換套衫先, 依家得番工衫係到
M小姐話
:而且...我無bra
佢反一反白眼

:咁...我車你番去先
:順便...你拎多d內衣...放係我屋企...
我提議

:點解..係多d內衣呢? 先生
M小姐半嬲半笑問道, 好似覺得有不軌嘅意圖

:咩都拎d啦, 以便不時之需
:其實你拎哂d衫褲放係我屋企就得, 我無諗住比你番屋企
我笑笑講, 但其實我係認真

:唔得呀, 我要陪下媽咪㗎, 佢一個人會悶架!
M小姐認真咁覆我

係我諗得簡單咗, 忽略咗佢同母親嘅關係

:咁...幾時介紹auntie比我識? 我可以上去陪佢, 煮埋all day 比佢食
我都認真mode, 作為3字頭男性
充分明白視女友家人為自己家人嘅三觀好重要

:哈哈...我都想睇下佢點評價你廚藝...佢煮嘢都好好食㗎
:搵日啦, 等我地確認咗關係先
M小姐笑咗出聲, 面容欣悦

聽落係幾正面, 我指確認關係呢件事

我比左件褸M小姐著, 帶咗佢落樓上車
始終佢一直真空緊...

上到車, M小姐都好緊張 唔敢除褸
我一直係隔離陰陰咀笑, 一邊開車出發
「啪」
:你仲笑, 下次唔準咁玩呀!

:收到, 下次玩第樣
我一面認真回覆

M小姐用大大雙眼一直瞪住我
:呢個位, 坐過幾多位小姐?
聽得出M小姐又準備呷醋

㗎車係我老豆嘅, 佢番工要用
係近半年我先拎嚟揸
因為老豆已經半退休

:我唔呃你,喺你之前車過另一個, 交友app識,見順路先車埋
:但我對佢係無feel, 所以藉口放咗好多嘢係副駕, 叫咗佢坐後邊
我完全無半點隱瞞, 我講過我唔鐘意講大話
因為我無興趣去記得d大話

:所以你係第一個, 你問呢個位呀嘛
我得意哋笑

:順路就車, 咁佢想去你屋企, 你會唔會順便車埋?
M小姐又一語中的, 微微假笑咁望住我講
呢種笑係最得人驚

我佩服佢搵bug位嘅能力
定係所有女都係咁敏感?
我有一秒好幸慶自己係唔講大話, M小姐實有方法知

:我會建議你 唔好當我咩女都睇得上眼...我無咁濫

就係咁, 係車上, 我講哂之前玩過咩交友app
約過幾多女仔出街, 發生過咩事
全部講哂比M小姐知, 鉅細無遺
當然包裝癡女事件
quick
目前黎講 樓主同M小姐喱段感情
最大既關卡似係未經歷平淡期
我相信如果成功
由熱戀期去到平淡期都無問題
就真係恭喜你地 繼續幸福快樂

而咁多人繼續追緊喱個POST某原因
係因為 其實都有類似既經歷
但好多原因 段關係無辦法繼續落去
什至不歡而散
所以係度搵好多自己既不足
同埋勾起當初開心既回憶
按事實描述,咪撫加鹽加醋影響食慾.
師兄 有d 料到
按事實會重甜
已經含蓄咗

多疑到煩
痴身到煩
嗲到煩
真係搞唔掂
ching咪咁撚中
重甜咪重甜囉! 有興趣追嚟睇就係唔想睇假嘢!
邊到有咁多又身材好,又後生,又肯幫你含既好女仔,仲要會AA制慳錢節儉……
咁重甜
師兄唔駛咁客氣
我搞得掂
要去客到開會, 有限度更新
熱鏈→平淡要雙方都經過啲野 要長大要成熟
而家樓豬熟成曬 係爭條女
學你話齋就係內心精神夠唔夠強大 有冇耐性take care小妹妹
再黎就係雙方價值觀
政見
金錢觀
興趣
生唔生仔(響邊生 生完點教 blah blah blah...)
養寵物(兩個都貓奴 problem solved)
雙方家長(樓豬父母會唔會介意女仔嗰邊咁樣)
唉屌諗起都頭痛

btw珍奶又將個po變返做感情台
兩個人拍拖一齊總是甜蜜
返返黎現實真係好撚多野煩
樓主屋企已成「拮嘢家」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞