[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
文呢屌你
咁佢時間都比晒樓豬,又唔係同一時有搵其他仔。佢其實一早就鍾意樓豬,又一齊左一段時間同佢做愛都好正常。唔好諗到條條女都係雞
自己得唔到幸福
所以希望人地都冇
或者要相信幸福係唔存在令自己好過啲
因為咁樣就唔係自己問題

轉個念啦
祝福人地幸福
自己先可以有架嘛
咪掛住溫女出文啦
屌 睇到你哋床上面嗰段真心話有啲心酸 諗返起之前同條女都差唔多係咁嘅情況 我都以為自己會慢慢得手 點知條仔搵返佢 佢同我講想試多次心諗都心酸
我結局都同你一樣
我係浴塞整理完, 就幫M小姐拎咗幾件衫放係檯
途中一直feel到比人堀住嘅目光
我唯有笑笑口扮唔知, 由於驚走咗去會俾人鬧
我放低衫就係原地等M小姐

事後我等M小姐出黎換好衫
我主動上前用準備好嘅毛巾,幫M小姐抹頭髮
過程M小姐一直無好氣咁啤住我
:你好講啦, 係邊到學呢d嘢番嚟...同邊個做過!

原來M小姐係在意呢個位
我仲以為佢要鬧我啱啱對佢...

:er...如果我話睇AV學返嚟呢?
:從來無試過實踐, 一嚟就對你做啦
我苦笑, 同時開始用風筒幫M小姐吹頭髮
始終係我整濕佢, 我有責任吹番乾, 我知女仔吹頭髮係好攰嘅一件事

:算你啦, 咸濕仔...
M小姐微微嘴角上揚, 似係幾冧我幫佢吹頭

:成日話我咸濕仔... 明明你成日引到我咁...
我一臉無辜

:真係辛苦晒你喎 先生
M小姐覆道

:最緊要係, 我對你做過木乜, 都會對你負責任, 就好似依家咁
我溫柔咁望住M小姐

睇到M小姐滿面滿意嘅笑容, 我就知搞掂過骨

吹完頭, 我拖住M小姐番房
少不免公主抱上床
呢啲儀式感我還是懂的

望一望電話, wtf 已經1點幾
好彩嘅係, 第日放假

我望一望M小姐, 佢個樣完全好似唔攰, 勁精神
係到玩電話
:點解你仲咁精神?

:先生, 駛唔駛我復述一下, 你頭先對我做咗d乜?
:我個心仲跳得好快, 點瞓
M小姐語帶無奈同少少嬌羞

我瞓落床攬住M小姐
:瞓唔著, 我唱歌氹你瞓囉?

對於唱歌, 我仲有少少自信
校際singcon我係拎過獎

其實我除左做gym, 打下機
我仲有一個興趣就係唱歌, 我以前係會成日一個去K房唱歌嘅人...
特別係比ex帽完果一年
但對於呢個習慣, 我係唔夠膽隨便同人講
因為聽過嘅人都會覺得我怪
但對我嚟講, 唱歌係一種可以好好抒發個人情感同思緒嘅興趣
我天生思緒就比較敏感細膩, 有啲感情感受屈埋係心, 我會好難受

:又好
M小姐眼神充滿期待

一直都想對M小姐唱一首歌, 係我果時嘅感受
:咁你聽住啦喎
我唱起《老派約會之必要》

「.......
不急於一晚散盡 十萬夜那溫柔
一針針 跟你刺繡
年華悠悠 怎會悶透
訪西廂 登紅樓 仍攜著你手
初邂逅
我喜歡雙雙 漫步在霧裡
趕攤牌 實在是沒趣
......」

唱完
見到M小姐笑得好甜
:唔理呀 你以後都要唱歌氹我瞓...
M小姐要求

:你鍾意嘅...我一世都唱比你聽
我攬住M小姐
大家係甜蜜嘅氣氛下入睡
跪求Happy Ending
樓主咩樣
屌你老尾仲要唱歌好聽d女比你食撚哂啦
又煮野食叻
唱歌好聽
大隻
米八高
有荃灣海景私樓

請問有無揸車?
贏晒所有毒撚
有呀,樓豬一開始個故有講佢有揸車
樓主唱歌好聽識煮飯又有樓
有冇興趣收留埋我
勁x100000000000000
屌你老母又係個啲扮毒撚食女嘅撚樣
分了?
連登毒撚標準屌你老味
屌你老母越嚟越撚離譜
又做gym又識唱歌你同我講你係毒撚
起薪5皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞