[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
等睇樓豬話今日星期一好多野搞
又要執埋星期五啲手尾
唔得閒出文
早晨樓主 文呢
第二日我一早就準備好落樓拎車
成晚接近no sleep, 瞓得2粒鐘左右
但唔知點解唔係太攰, 仲可以話充滿精神
M小姐癡住自己兩日, 忽然一晚唔係身邊
竟然就瞓唔著, 真係服撚咗自己, 好似情竇初開嘅𡃁仔咁

不過諗番起自己過往幾次拍拖, 從來無一次好似依家咁可以令自己心神蕩漾
以前都相對比較「冷靜」, 唔會好似依家咁小鹿亂撞
不知不覺, 我發覺原來自己完全陷入咗M小姐嘅魅力之中, 深深陷入

我上車就收到M小姐電話, 聽得出明顯仲係床上面, 啱啱醒
:眼瞓就瞓多陣, 我可以係車hea陣
我溫柔咁同M小姐講

:唔制...你依家過嚟, 我成晚瞓唔好, 想快D見你...
M小姐嬌聲回應

:我依家即刻過嚟, 半粒鐘唔駛
講完收線, 立即踩油直去
心裡暗咐原來M小姐都瞓得唔好...原來佢都係咁傻

去到M小姐樓下, 正想打比M小姐之際
轉角就已經見到M小姐婀娜嘅身形
今日M小姐著長條絲質薄長褲, 就係果種好顯臀腰線條嘅褲
個人覺得女仔著呢隻褲好睇過yoga pant

上身就係半腰短袖花邊tee
臉容應該只有最簡單打底, 接迎素顏
M小姐素顏嘅樣再細一D, 顯得更可愛同隣家女孩feel
其實我覺得M小姐唔化妝已經好靚好有氣質, 成日叫佢出街唔駛化太多妝, 已經好靚
不過佢多數係堅持化多少少先出門, 甚至完妝
頭髮束紮起, 綁係頭頂一綴, 應該係時間緊迫, 為咗方面出面
但我就好鐘意呢個髮型...因為可以睇哂女仔背後肩頸嘅曲線
特別係M小姐呢類皮膚咁白, 肩膊曲線圓弧好靚嘅女仔
好想奶同索...呢個係我見到最直接嘅感受, 當然我無表達出嚟

我打開車門, 示意上車
M小姐一上車就直接哄個身埋嚟, 示意要鍚鍚
我當然好樂意擁吻接受, 甚至想停係到做更多
不過我知道今晚成晚有排玩, 就輕吻完結

:我好掛住你, 成晚無瞓咁滯
對住我嘅愛人, 我毫無掩飾主動示愛

:吓...你都係?
:咁不如...食完嘢我哋番去瞓一陣...
M小姐一面認真低聲提議

好直接講咗句性暗示出嚟...
都唔知佢自己知唔知有咁嘅意思...

:哦, 好呀...又好...
:咁我帶你去我幾鐘意去嘅餐廳先
隨即踩油出發

口講嘅係食早餐, 心入邊諗緊嘅係食第樣嘢
你仲睇緊...多謝支持
又想吉吉,淫底
快撚啲打呀咁重甜,兩隻都要多謝
好想知班同事知道左有咩反應, 尤其是 wts group 果班人
快手埋尾啦
加速
正式一齊第二日就吉吉,係咪忍咗好耐
會交待 未寫到
文呀文呀
屌你老母
唔洗咁快完都無所謂
你keep住出文就得
出文速度有D慢
不過支持!
出文呀
屌你老母變左一日一篇
慢慢寫
又拖
屌你老母樓主,我特登唔入嚟3日儲下文,你先更新得個3篇?仲要冇吉吉睇?
我都等緊呢part
出埋呢part就差唔多
樓豬咪又吉吉快啲出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞