[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
Lm
如果俾人呃埋咗張單到時係賺定蝕到時離婚又要分樓豬身家。不過我都係當故咁睇!帽事嘅
今日做嘢都有d心不在焉
仲係到回味緊今朝早嘅溫度同味道

但我個心好亂
好似愈嚟愈陷入呢段關係
但我哋就仲未有任何關係
當越來越陷入,就會諗得越多
當一開始未有咁多投入,就覺得等下無哂大比了
當一旦投入咗真心, 就覺得五味雜陳
就開始會比較, 猜疑同妒忌

不過一廂情願單方面投入, 想有肉體關係嘅, 一直只係我
我都係當下先知道, 我踩得愈入, 其實傷得愈重嘅都只會係我
原來我許下嘅承諾, 係要有好大嘅心理準備

基本上返工冇心情, 一直諗有的無的

對M小姐嚟講...我究竟係點樣嘅一個存在?
之前唔介意, 而家又可唔可以做到一樣呢?

太多問題同未知嘅答案
原來男人都會咁煩
不過無論點都好, 我應承咗等就一定會等
呢個係30幾歲嘅男人, 基本要做到嘅承諾
我有呢個自覺

唔知M小姐又係點諗...
其實點諗冇關係
我最驚佢係冇諗過

當日放工我有野做, 我拜托M小姐幫手餵強先
條鎖匙即刻有用
然後就囑咐佢可以係我屋企等我
怕悶亦可以番自己屋企

因為我嗰日有一個會議, 要同美國同事開, 我放工人哋先返工, 唔知搞到幾多點

:「我自己睇下點啦👌
你加油, 記得好夜就要食野😟」
收到M小姐msg

最後, 結果我搞到10點先走到..

我放工睇到msg
:「我等緊你番嚟🤗」
:「放工打比我」
:中間夾咗張阿強食嘢相, 仲有比M小姐抱住嘅相

我承認睇到msg
就算幾攰, 都真係覺得開心
放工有人等返屋企嘅感覺,非常好
我趕緊加快腳步返去,諗住俾個驚喜M小姐
其實睇到依加
M 小姐極其量都係你既SL or FWB
不過m 小姐單親
事實更容易投入一段感情同埋享受被愛既感覺
容易同你 or 有feel 既人 發生關係都係正常
或者佢地都會想透過性愛去感受被愛既感覺
好好錫住M 小姐 唔好呃佢

樓主你真係扮毒
識yo 女同知d 女中意聽咩
又細心體貼 好識把握機會
我相信你現實係一個食女獸
應該以前 幾個月就有一個新target
利申 過來人
樓豬咁夜都update好波
Live咗,估唔到樓主隻貓都叫阿強,叫得阿強都係特別醒同乖
阿強都有連登acc
阿強醒撚過樓豬啦

唔識含撚 過幾日又含撚black belt
話冇乜上過男仔屋企就想梅開二度係屋企等你番去
push
照計含撚唔係易學嘅
幾夜都等喇

出多d 呀屌你
可唔可以多啲吉吉
幫樓主講下公道說話
拿講真 含撚唔係咁易學嘅 齋睇片係唔夠嘅
不過咁 一來樓主自己講話篇文可能中間有情節skip
而且樓主講過無乜女幫樓主含撚
即係見識少啦
咁求其搵條利撩兩撩樓主都話爽架啦
寶媛姐係淫底應該就係嘅 但又未必呃樓主嘅
同埋就咁睇 我睇唔到樓主除咗精之外有咩俾人呃
咁又未必
含撚你話去到高手就唔易
但由有齒去到無齒感就可以好快上手嘅,意識嘢多過技巧,咁個差別已經好大
加上樓主咁冧m小姐,特別敏感放大件事都唔出奇

不過識得龜頭打圈,除咗淫底/碌鳩好好味之外就難啲解釋
啲女人係特登口是心非然後扮屈服係你底下
所以要用返同樣招數對付先有甜頭
支持支持
者係娶條死魚番黎會開心d?
真心唔明咩心態
其實冇得講驚唔驚,有啲嘢你唔試過根本就唔會知

同埋床上表現積極與否,同條女係咪呃人係無咩關係
連登beta male早有所聞
含撚=性經驗豐富=妓女=低價值=唔娶得
唔肯含就怨條女性冷感
肯含就猜度佢係咪做雞
成世就係活響呢d陰影之下
有啲sweet,但睇睇下有啲驚最尾變咗一廂情願
睇到我有的沒的 快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞