[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
出完都未開啦屌
又LIVE左

加油呀,我信你堅ge,因為好多野都幾中下,令我拎起失去左ge回憶。

祝福你地
淨係著我一件白tee加under
:咁多人都你唔啱...?
:點解你鐘意我, 鐘意我d乜呀?
M小姐聽完我講交友app故事
就問我呢條每個男人都會面對到嘅問題

我係有諗過呢個畫面, 亦認真諗過呢個問題
M小姐對於我係咩?
我承認一開始係比佢嘅外貌身材吸引
但之後吸引我嘅, 好快已經係性格行為
識耐咗發覺佢係一個好單純好直接嘅女仔, 此其二
第三, 對其他狗公類嘅異性好明顯保持一定距離
呢一點, M小姐開過ig 比我睇, M小姐ig dm好多, 但佢最後覆一句, 兩句, 然後就沒有然後
wtsapp亦然
最後, 我覺得M小姐算係幾鐘意我, 愛係雙向
只有我單戀嘅話, 我應該走唔到咁長遠, 呢個都係事實

:我鍾意...同你一齊有舒服自在嘅感覺, 可以做自己
:我鍾意你係你
:我鍾意你鍾意我
我思考一陣之後, 講出簡單三條總結

M小姐聽到之後, 莞爾一笑, 好似有嘢講但又無講

:咁你呢, 你都講過鐘意我, 咁鍾意我d咩?
我趁機提問, 我都好想親口聽一聽

: oh sorry, 我無諗住同你講啵
M小姐調皮咁講, 依然帶住甜甜笑容

:咪唔好講, 反正我知
輸人唔輸陣, 我學佢扮調皮tone

M:你唔會知囉

:我知

M:你點知?

:32歲嘅直覺

: 吓?
M小姐目定口呆, 又瞪一瞪我

:咁你講嚟聽下? 講中咗你今日做乜都得
M小姐個樣充滿自信

:我勸你收番呢句, 如果唔係會後悔
我好認真擰一擰頭望住M小姐講

:你...咪講囉...
M小姐俾我認真嘅眼神嚇一嚇, 好似有啲遲疑

:依家縮仲得喎, 做乜都得?
我一路揸車,一路笑
實際我係用激將法

:唔~縮 ~呀! 我唔會比你呢個古惑仔呃到
M小姐又微微嘟起個咀, 甚是可愛

:咁我講, 你聽住啦喎
:提多你一次, 做咩都得
我已經笑到見牙唔見眼
做我女朋友
M小姐想色色了
又係最好睇嗰時LIVE咗
樓主 寫開ex 不如寫埋M點解知你見J?
加速
加速
加速
又live
生唔生小朋友
移唔移民
生唔生b
結唔結婚
我估劇情係咸濕樓豬估中左之後要M小姐做佢女朋友
我估係打野戰
M小姐由一開始好有自信
變到有d動搖, 然後自己都忍唔住笑

:真係喎, 做咩都得?
我再問

:係呀, 你講啦, 好煩呀
M小姐個樣由笑變為平靜, 似係已經有心理準備

:你..一開始會搵我傾計, 又或者話, 你唔抗拒同我接觸, 係因為我生得似你中學暗戀嘅師兄, 個feel? 連髮型都似呀嘛

M小姐嘟起個嘴, 又嬲又想笑, 仲有d無奈
:哦, 原來係有人賣咗我比人
:你比咗咩著數Hera?

:無呀, 介紹咗兩個fd比佢, 好似有個依家真係傾緊計喎
:所以呢, 我係咪可以諗定做咩?

M小姐側過頭望窗, 似係扮
係係扮嬲同唔比我睇佢個樣

:小姐 你依家笑緊, 你知到我睇到倒後鏡㗎可?
我盡量忍笑

M小姐傲嬌擰番過嚟傲嬌咁望住我
: 叻啦, 陸卓謙, 你依家淨係識蝦我

:我係鍾意你先會問你朋友, 你記唔記得我第一次見佢地, 佢地話明白點解你會揀我
:當晚我就已經忍唔住問Hera點解
我解釋

:變態佬...第一日識人就dm人地ig...
M小姐反我白眼

:淨係問你嘅野喳...唔係咁都呷醋仔掛?
我無奈

:唔理你, 恰我
M小姐一直嘟起個嘴未平過

好快, 已經到咗M小姐樓下
一停車, 我已經攬住M小姐錫咗淡
:恰完會錫番, 呢d好男人邊到搵
我打趣道

我發現M小姐塊面紅哂
:唔係...唔關個師兄事...單純你係我會鐘意嘅類型...
:佢地未見你之前, 我純粹用一個大家都識嘅人嚟影容你喳, 我一早唔鐘意果個人
M小姐好急咁解釋

M小姐係驚我呷醋..?
原來係我爆佢秘密令到佢有呢方面嘅不堪
忽然覺得自己好衰
我內心忽然一股甜意湧上心頭

:我都無嬲...我唔介意你以前鐘意邊個...honestly
:每個人都有歷史㗎啦, 你太睇少哥哥嘅成熟程度
講完我摸一摸M小姐個頭
:傻妹
:等你落嚟呀

:慢慢等啦, 衰人
M小姐一秒變番傲嬌, 順手落車

:哦, 咁我諗吓今日有咩想做啦
我見到M小姐聽到後有少少忍笑
然後望住佢身影進入大廈
見到整all day 果段想多口問句,ching 用開邊雙茄汁豆?

鐘意食茄汁豆,但係食親都覺得好似爭咁啲乜咁。 感覺係逼緊我唔可以懶要自己煮咁樣
咁高要求
我係買黎買去都係S字頭, 見到有亨氏就買亨氏
兩個我都覺得可以
我對茄汁豆冇乜咁高要求...罐頭嘢好食極有限
可以自己整到最好
又睇到live 樓主加速
屌你老味
快,好好睇
出嘢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞