[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
屌你老母文呢
宜家拍拖得喇 文都無
有冇同事知你地呢段戀情?
又話今日會完點知過左晚得一篇文
昨晚樓豬同寶媛大戰300回合?
屌你老味
無甜既喂
我Like 完張相再留CM
:「love u my babe🥰」

好快就收到M小姐wtsapp
:「肉麻」

:「對住你我嘅肉麻無盡頭😬」
我覆

M:「咁對住我好啦🙂」

:「要不然? 我家寶豬成日亂諗嘢」

M:「聽日幾點嚟」

:「掛住我? 咁我早d過嚟😚」

M:「講到得我掛住...」
「😢」

:「我見唔到你果刻已經好掛住啦, 幾唔想比你番屋企」
「😩」

M:「聽日陪你啦 bae🐻」

:「我女朋友仔今日勁靚女, 搞到我依家仲心如鹿撞😵‍💫」

M:「🥰」
「你鐘意就好, 琴日諗咗好耐著咩衫」
「你今晚臨瞓可摸耳唱歌比我聽呀 👉🏻👈🏻」

:「sure☺️」

好似返番去大學果時嘅拍拖咁
臨瞓要傾下電話, M小姐瞓前打比我
問下對方邊做緊乜
有無掛住 有幾掛住
呢d無乜內容嘅開場白, 但對我嚟講已經好甜
其實就咁聽到把聲都已經好sweet

: bae, 你電話把聲好好聽...好耐之前已經想講
M小姐無啦啦咁讚一讚, 我都唔太識反應

:咁...我係咪應該轉行去做電台DJ?
我亂噏

:唔制, 咁咪好多人聽到...淨係我聽就夠
M小姐電話果頭傳嚟嬌嗲嘅聲線

其實我係有聽講呢個講法
我有客係讚過我電話聲好聽
之後就係事無大小都打比我...好彩已經轉咗比第個跟

:咁我淨係直播比你聽 我嘅電台節目
:係, 時間嚟12點正, 歡迎嚟到陸仔嘅特別音樂節目 『耳朵不設防』~
:我地電話裡頭已經有一位女聽眾, 指名要我唱歌氹佢瞓
我chok起電台DJ 聲, 向M小姐1on1直播

:好似呀...真係, 咩料呀
電話傳嚟M小姐歡愉嘅笑聲

聽到M小姐咁開心
就算行為係癡線, 都值得

:今晚為你帶嚟嘅係 《簡口愛》
「....
牽著妳的手 一陣莫名感動

我想帶妳 回我的外婆家
一起看著日落 一直到我們都睡著

我想就這樣牽著妳的手不放開

愛能不能夠永遠單純沒有悲哀

我 想帶妳騎單車

我 想和妳看棒球

想這樣沒擔憂 唱著歌 一直走
....」

周杰倫, 由細聽到大, 係最愛

:好聽喎...
:你有諗過去造星?
M小姐又無啦啦問一條我諗過嘅問題

:你知我唔鐘意咁高調, 完全無興趣...
我答

:好彩你無呢個諗法,如果唔係就...
:無一個入行仲會要原本嘅女朋友...渣男...
M小姐認真mode咁點評, 聽得出有d嬲

:我就算去到火星, 我都唔會掉低你
:陸卓謙講嘅
我認真咁諗一諗, 唔覺得自己係咩環境之下會咁做

:um...我唔想去火星喎...
M小姐笑住覆

:歌都聽咗啦, 早d訓啦, 小姐
:聽日9點嚟接你食早餐
我話

我哋拍拖後第一個睡前電話就咁結束
明顯同之前好唔同...我哋從來無試過係電話sweet
大家都放開哂嚟講

臨瞓, 我仲係覺得好唔真實
今日係好夢幻嘅一日3字頭仲好似中學生初戀
第一晚我竟然興奮到失眠...
加速
屌sor, 屌得人多自己都quote 咗文
咩特徵
好好睇 好有後生初嘗拍拖(禁果)個種感覺
姐係又冇文睇
好撚sweet
好sweet
總之見到有個大隻靚聲男加個女神,應該就係佢哋了
猥瑣,非常猥瑣
live左
咁佢人品好唔好㗎?
:無一個入行仲會要原本嘅女朋友...渣男...
咸濕,非常咸濕
有無巴打癲到好似我咁
播住簡單愛黎睇段文
樓主係唱簡「口」愛,
睇怕佢唱完之後今晚就同女神搞嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞