[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
有呀屌你
文呢屌你
出文啦
快撚d啦
:um...先生, 請問你咩事
M小姐細細聲問, 聽得出語氣還好

:唔好一路搵pat撞我, 一路問我okay? 搞成咁係你嘅問題, 我咩都無做
我用無辜嘅樣加無恥嘅語調覆M小姐
然後分身依然緊貼住

:嘩...呢個人無賴到呢...
M小姐比我無賴到笑左出聲
:咁你想點呀依家...
佢又問, 側過面瞪一瞪我

:無想點, 繼續睇, 好睇呀個劇情
我鳩笑地認真答

:你話㗎, 一陣唔好對我做果d嘢, 如果唔係我會嬲你
M小姐講完又有意無意調整位置, 用pat磨一磨我

佢究竟係想我出手定唔想...我心諗

:唔駛呀, 我應承咗等你ready先, 以後大把時間喎
我認真回覆, 無半點虛假

雖然下面谷住係真係幾辛苦, 但今日日頭好多嘢做, 加上夜晚搞咗咁多龍鳳
其實幾攰都無咩mood做
男人都有唔想做嘅時候...雖然我好想咁講
但諗起果晚插入嘅爽感, 加上下面不停咁磨
我瞬間變成矛盾之鬼, 一方面唔想, 一方面又好想, 真係唔識形容

:咁你就乖啦
M小姐聽完我咁講, 擰過嚟貌似獎勵性咁鍚咗我塊面一啖

現階段, 暫時頂住就算
唔好諗太多嘢, 我唔想令M小姐失望
我迫自己focus係電視畫面上

就係咁, M小姐一路比我頂住
一路睇完套嘢
其間M小姐覺得劇情好感動, 眼濕濕咁標哂眼淚, 搵紙巾掩住對眼
睇嚟M小姐係鐘意呢種純愛感動嘅愛情風
文呢
咁樣硬住磨會必汁
快撚啲出啦 又live左了
又輕鬆 live
請繼續
繼續thx
你要留言OK,屌你快撚啲出文啦
又live左
條撚準備了
瞓低咗側身un住佢個pat
正常佢都係瞓低咗

你電視係掛天花板?
live咗
繼續lm
又live咗,樓主又準備屌西
又live
唔知點解,M小姐個感覺好似安愈真
可能係愛情小品引出嚟嘅氛圍
我更大力攬住M小姐, 摸摸佢頭
M小姐擰過嚟哄埋嚟, 一雙大眼水汪汪望住我
:陸卓謙...你會唔會覺得我收你做兵...一直要你等但又無應承你..

:我又唔會蠢到分唔到... 你嘅時間都比哂我, 邊有女咁樣收兵
我幾肯定M小姐無呢個意圖

M :所以.. 你會等我?

:會
我答

M:你...會追我?

:會呀, 女仔都係要有追先矜貴, 何況你呢一生人入邊, 都係得番最後呢段時間可以享受比人追, 好好珍惜
我再答

M姐聽完, 霎然一下直撲我懷抱, 雙手攬住我, 面部緊貼我心口
:多謝你...多謝你係我身邊
聽聲線似係喊緊

我比佢動作輕微嚇一嚇
唔通係套劇引起嘅真心話共鳴? 冷不防M小姐無啦啦嚟個直線抽擊
好在我都算應付到
我惟有抱住M小姐, 一隻手摸住佢個頭
:傻妹, 唔好喊, 阿強好奇怪咁望緊你

M小姐鬆開我, 望一望我手指嘅方向...
阿強唔知幾時跳上床望住M小姐
M小姐睇到阿強, 即刻涕為笑
佢抱起阿強
:強仔, 你話比姐姐知, 你主人帶過幾多女仔上嚟, 咁樣呃人上床又攬又錫?

強: 喵~

:哦, 你死啦 陸卓謙, 你隻貓話好多
M小姐轉哭為笑, 指住訓係床嘅我

:繼續屈, 屈我啦, 我ok, 你開心就好
我無奈

:你真係唔好呃我呀 陸卓謙! 我已經...已經好信任你, 你唔好利用我嘅信心..
M小姐未講完, 已經比我扯低嚟強吻...
又吉吉
今次屋企有冇袋呀
加速pls
你唔出文我點留言呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞