[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
食飽又去搞嘢 咁我地幾時先有嘢睇
第二朝,晨吹完,訓多陣,食完早餐,再考慮下出唔出
幾時先再拮拮
越泥越拖
其實我係想合理合法之下玩腳
見到M小姐着連身裙之後, 我就一直有呢個念頭
我知好變態, 但今日係想摸...

我先由背部、頸部搽起
之後到手
再捉起M小隻隻腳放係自己大脾, 仔細咁幫佢搽勻太陽油
我有意到船上面有幾個男人時不時望住我動作
好羨慕? 覺得我識玩?
唔理啦, 呢d咁sweet嘅moment, 我懶理其他人

去到重頭戲
同預想一樣, M小姐隻腳係好滑
無油都好滑, 落咗油更加不得了
我一路搽M小姐小腿, 一路望住M小姐

M小姐一直用電話遮住自己塊面, 躲避我視線
唔比我睇表情

:一定睇唔到你笑啦, 可?
我不解, 點解要遮

:好痕呀, 你...快d啦..
M小姐又嬌又羞

吓? 乜你隻腳有咁敏感..?
我心諗
見到M小姐咁, 又激起咗邪惡嘅念頭...

我愈搽愈上, 手部摸到M小姐雪白嘅大脾位置
M小姐唔單止笑, 身體好似棉花糖遇到熱力
軟柔無力
M小姐個頭挨咗落我膊頭
笑住震, 震住軟

真係咁敏感架, 我驚訝
好柔滑...M小姐大脾觸感同臀部有d似
我開始小心翼翼再搽入d...已經超過裙邊邊線
開始換到大脾內側...

好彩我地坐果行係無人
Live
live
Live
M小呀個人已經無力到半倚靠喺我胸膛上
用隻手捉住我衫袖, 有力又無力咁揸住
感覺到M小姐喺度輕微擅抖

女可愛嘅反應, 我再進一進搽入d
已經摸到私處以下大髀位置

「啪」
M小姐隔住裙拍打我喺佢大髀上側位置嘅手
再用大眼瞪一瞪我
M小姐塊面紅過蘋果

:sorry 我無咩經驗, 唔知到搽到去邊
無賴嚟講, 係我做sales學到嘅一個技能
白講到灰, 灰再講到黑

:先生, 裙下面點曬到陽光?
M小姐無奈到笑

:掉轉個人咪曬到, 好難講㗎呢啲嘢, 穩陣啲好
我好認真咁講

:呀...陸生,我發覺你愈黎愈無賴
M小姐我用手托住下巴同我講

我攬住M 小姐
:邊個叫你個樣咁得意?成日都忍唔住恰下你

:就係我咁得意你都捨得恰, 良心在哪?
M小姐順住話題撒咗個嬌

我靠近M小姐耳仔, 細細聲
:um..你好似太大聲..隔離行個女仔好似聽到你講, 依家掩住口偷笑緊

M小姐順着我眼光慢慢擰個頭過去
果然有個女仔掩住口咁笑緊

:喂呀...好柒呀...救命
M小姐成塊面埋係我胸膛, 唔敢抬起頭
我攬住M小姐, 摸着佢個頭, 不停笑
:嗱, 今次唔係我恰你

就係咁, 我同M小姐喺船上面渡過咗一個算係幾難忘嘅時光
其實我覺得同拍拖真係已經冇分別, 有咩分別?
差嘅係一個說法
下一季會寫啲咩?
入來睇嘅多數係想睇毒撚溝女神 但點知樓豬係食女高手

利申:毒撚
有文未 屌你老母
文呀
預告:結婚,生仔,第三季個孫出世
文啊樓豬
文呀屌
原來係你
屌你老母 文呀
文呢,屌你條女
可能要課金先有得睇
屌成日先一篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞