[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
同我諗嘅一樣
啲女人變老婆/老母就另一個樣
LM 祝樓主幸福
新po LM
live
晚上嘅節目, 就係一齊坐係沙發睇Netflix
我哋都幾鐘意睇戀綜, 之前有傾過, 原來大家都有睇雙層公寓
咁岩最新有套日本嘢未來日記第一季上線, 我哋覺得唔錯就開嚟睇

一路睇, 我愈覺得女主角笑容好似M小姐
佢本身面容就似日本妹, 所以我睇得幾有代入咁

期間我有問M小姐點睇男主角, 覺得點
:um...幾似你, 眼細又攣毛, 仲d似猩猩
M小姐一路講一路笑

:原來我係似猩猩...
今次到我反白眼, 利伸我個覺得係一d都唔似

:咁...你係順眼過佢少少嘅...靚猩猩囉okay?
M小姐已經笑到弓起個身

見到佢咁真係忍唔住, 好想恰下佢
我決定bubugi佢, 目標係佢條腰
我一個迅雷不及掩耳直接吱佢要害

:呀!! 喂...停呀!!
M小姐比我吱到訓係沙發, 典嚟典去

:猩猩係鐘意咁, 無計
:猩猩呀拿
我一路奸笑, 手上動上都無放緩

M小紅比我吱到哭唔係笑唔係, 塊面紅哂
:非..非禮呀...我要叫救命㗎啦

:我係唔係猩猩?

:唔係...你唔係...停呀..
見到M小紅已經比我吱到出眼水, 我停手

呢個時候, 我發現個姿勢係我完全壓住佢係沙發
玩玩下都唔知到end up係推倒pose
M小姐面紅靡靡, 嬌喘不停, 秀髮飄逸
我哋兩個互相望住對方...

呢個畫面...似曾相悉...
戲肉
快快快
文呢?
通常一到呢啲場景都要等半日先再有文
褲已除
著返先,有排等,一定冷親
我準備好睇M小姐肉拒還迎

唔得唔得 最後乜都得
小姐, 非禮唔係咁簡單bubugi㗎啵...
我嘴角上揚, 少少奸笑

:你想點呀...死人大猩猩...小心我報漁護拉你
M小姐嬌羞咁講

佢講完果刻, 我已經錫咗落去佢嘴仔到
一隻手放上佢傲人山峰, 隔住衫輕輕按壓

M小姐嗯噫一聲, 又比我強吻
今次都係先拒後迎, 完全無抵抗力

鍚咗陣, 我覺得調戲一下已經夠
我忽然抽身, 原本揸緊波嘅手, 轉嚟幫M小姐散亂嘅頭髮撥弄返正常
:大猩猩邊有我咁溫柔?

M小姐欲言又止, 睇得出佢無諗到我咁快收手
:你都只係隻發情嘅猩猩...成日想錫錫...
佢用傲嬌語氣講

:我發情? 有人塊面紅過我好多喎
我用手篤住M小姐塊面

:熱呀我...坐番好先啦!
M小姐塊面比頭先仲要紅

我掩口忍笑, M小姐比我想像中仲易調戲

「啪」「啪」「啪」
M小姐見我笑得咁衰格又打落嚟, 3 combo
佢似笑非笑咁, 煞是可愛
:睇你就睇啦, 郁手郁腳, 大猩猩

M小姐表示想專心睇, 仲話劇情好睇想今晚煲哂佢
我表示願意陪同
:我有d攰, 想訓係到睇, 你同我入房一齊睇啦
我表示房間都有電視, 可以係床上睇

:你都幾好野喎先生, 平時咁樣呃左幾多女仔上床?
M小姐帶笑質疑我

:唔係, 我真係想攤係到睇, 煮完野已經有d攰, 但我又想睇
:係唔係要我抱入房?
我伸手示意

:得, 我自己嚟, thanks
M小姐沒好氣回應

就係咁, 我哋係床睇netflix
所謂netflix and chill就應該係咁嘅畫面, 我都係第一次
不過我無諗住chill, 我單純的只係覺得攰同想睇

睇睇下, 去到男女主角一次接吻嘅時候
我訓底側身攬住M小姐, 成件事實在太順手, 亦合符氣氛
M小姐微微側頭靠入我懷中
我哋就咁攬住睇

片刻, 由於角度關係, 我發覺分身又比M小姐pat pat撞到起咗身
今次我無縮, 我直接用分身繃緊貼住M小姐臀部
出完文先睇到個時間

遲咗10 min出, 一陣實比人鬧
快啦
未來日記第一季勁好睇
第一季好感動

第二季變笑片
第二季點會揀個mk 仔
個mk 仔成個poki 咁
第二季條女正好多
緊係比埋條匙人啦
無人睇, 唔update了
邊個話無
試下出快D,會多D人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞