[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
咁仲吉唔吉
:但係今晚...你唔係我身邊...
:呢種感覺好差...我唔知點解覺得自己好似比你抌低..好孤單。所以係sofa喊咗好耐, 最後喊到訓咗
:感覺係.,,你係我身邊 我個人就正常。你一唔係我身邊...我就開始諗好多嘢
:我感覺依家自己離唔開你, 但又唔係100%諗緊你, 所以..好矛盾
M小姐再講, 一路講一路眼濕濕

其實一見到佢喊我就好唔捨得
同時我開始明白到, M小姐內心係極寂寞, 或者都係因為單親家庭長大嘅原因
一個人嘅時候, 佢就會墜落係孤寂嘅深海
感覺我依家就好似海上嘅木筏, 係唯一可以扯住M小姐唔跌落去嘅救生者
:傻妹 我依家咪係到...同埋我又唔會離開你, 你諗太多
我用手抹去M小姐眼角的淚

:你會唔會覺得我好自私, 好似利用緊你去忘記佢...我自己覺得自己好差..
M小姐水汪汪大眼望住我, 一面委屈
我覺得佢係真心覺得內疚

:所以...你就想用身體嚟滿足我? 減低自己內疚感?
我好似get到M小姐心情, 始終我都係被帽過嘅人
如果有人係我最down嘅時間可以拯救我, 我一定咩都比哂佢
我大概明M小姐點解呢兩日主動咗嘅主因

M小姐點點頭, 哄係我心口啜泣

:你真係好傻,,,你根本唔駛咁做...
:你依家係喺過渡期, 會諗係ex好正常..我自己一個人, 大概都用咗一年時間先叫做放低到ex
:特別係比人帽, 會有一段時間會覺得係自己問題, 唔係人哋問題
我嘗試解釋比M小姐知, 我嘅睇法
:我都想等你完全忘記佢先同你做

我抱住M小姐, 托起佢腮部, 幫佢抹去佢眼淚
我錫落M小姐隻眼
:再喊對眼就腫過飛天少小女警

「噗哧」M小姐忍唔住笑出聱, 可能佢都覺得果幾隻嘢對眼大得奇異
:多謝你出現...陸卓謙..
:但係邊個話要同你做喎!

:我都多謝你色誘, 陳寶媛
我打趣道, 我想緩一下氣氛

「啪」自然會被打
:我攬下你喳! 咁就叫色誘, 會唔會太睇小我?
M小姐變番傲嬌mode

咁就好, 佢情緒回覆正常
:咁...可以點色法? 可以見識下嗎

「啪」又打
:咁要睇下你有無呢個能耐陪我到最後
M小姐笑稱

:咁真係要睇下
我攬住佢講道

就係咁, 係一番真心話交流之下, 我總算係明M小姐點諗
唔可以話係好消息, 但亦唔差
起碼, 佢話我佔據咗佢內心一大半, 相信會愈嚟愈多, 直到100%?
我算係有呢個自信
樓主好羨慕你 你要好好珍惜M小姐
祝你地幸福
起曬機又吉唔到
算係咁啦
如果又唔駛點買野俾佢
又口爆中出乜都做哂
佢走左去樓主都冇乜野蝕
只係鐘意我挽起衫袖, 見到我手嘅筋

match
32歲有個23歲食
點都唔蝕啦
仲以為有得吉吉
好羨慕樓主同m小姐拍拖可以咁sweet
未中出下話
未中出 不過無帶套 都差唔多姐
再咁搞落去,樓主好快結婚

奉子成婚啊
好睇
我同M小姐係床到攬咗好耐
差d唔記得, 自己仲未沖涼
我見M小姐已經訓著, 心諗佢今日喊到攰, 唔打擾佢了

我走自己出房去浴室, 準備沖涼
洗完頭, 我沖完水, 擘大眼
:嘩!!
我嚇到差D跌係地
驚魂未定, 我慢慢望清楚
:寶..媛?

只見M小姐隔住浴室玻璃坐咗係廁板上望住我, 一路掩住嘴, 一路大笑
阿強都係佢隔離 望住我地
:sorry, 我無諗到你...咁大反應...我本身...只係想...入嚟睇你沖涼
M小姐笑到氣喘, 講到斷斷續續

:差d嚇死咗囉!! 唔該
呢個畫面, 理所當然, 我係以為有長髮女鬼
:唔係...沖涼...有咩好望?

:想望咪望囉, 你睇過我全相, 我睇番唔得?
M小姐笑到面紅耳赤

我有d嬲, 又有d比佢整到好想笑
呢d時後, 梗係要還擊, 振一振夫綱

我打後玻璃門, 一手抵住M小姐隻手, 另一隻手攬住佢條腰
用力扯入黎沐浴區域

:呀!!! 喂 濕哂啦!!
M小姐驚呼

我當然唔理, 拉佢埋去花灑位, 大家一齊沖涼
M小姐全身瞬間濕透, 白色嘅底衫變半透
透出內層藍色bra, 心口海溝分明, 望得一清二楚
:驚咩, 我大把衫比你著
我奸笑, 隨即幫M小姐除去上身tee同短褲, 只剩番胸圍內衣

:喂...你想點呀先生?
M小姐半嬲半笑問我, 佢完全無諗過會比我扯咗入嚟, 被沖涼

:我嚇親呀, 依家驚你係果d污糟野, 污糟就要入潔淨一下
:我幫你去除污糟嘢, 唔駛多謝我
我一本正經講幹話, 除手搽咗沐浴露係佢身上

:喂...
M小姐比我一番操作搞到又嬲又想笑
白tee濕身
甜到呢
應該齋除bar 唔除tee
樓主
請同我大大力屌M小姐
唔洗就住就住
已經證實左佢係個徹徹底底既 淫底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞