[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
去到餐廳, M小姐明顯對呢種老派茶樓覺得好有趣
佢爭住要出去拎點心

睇住M小姐好似變番個小朋友咁活躍
其實係幾開心
有句說話係: 「如果個女仔對住你成個小朋友咁, 咁佢係好愛你, 好放心係你面前做自己」
我係完全相信

食嘢期間M小姐無啦啦眼濕濕, 雙眼通紅
問番先知, 佢見到一對好老嘅公公婆婆一齊
公公夾咗一個包比婆婆
就係呢一幕令到佢咁大感觸

:佢哋好幸福...
M小姐笑住講, 雙眼仲有眼淚

:傻妹, 我都會陪你到永遠
我摸住M小姐個頭,嘗試幫佢抹去眼角的淚

:真喺? 你可以應承我...?
M小姐伸出手指尾, 示意要勾手指

我當然馬上配合, 最合以拇指打印結束
我明白, 係M小姐眼中
佢係好羨慕呢種完滿嘅感情, 甚至係一個完整嘅家
我自問自己係自覺有呢個責任同能力, 先至作出回應
我唔想隨便信口開河

可以話我依家每一個動作, 都係以打好雙方感情基礎為首
例如籠絡小姐身邊好朋友、帶佢容入我生活
但係我亦都唔想太刻意, 盡量順其自然

食完個豐富早餐, 我帶M小姐番到自己屋企
M小姐

我地番到屋企, M小姐立即攬住阿強, 又攬又錫
個衰仔舒服到個樣, 瞇埋眼瞓係M小姐胸前, 睇嚟已經唔記得我係邊個

睇唔過眼, 我又要加入
我從後攬住M小姐, 雙手摟住佢條腰

:呀 做咩呀?
M小姐比我嚇親

:你攬我隻貓, 我攬你, 依家差呀強攬番住我
我開始鳩噏

M小姐噗哧一聲, 然後不停笑
大概係諗到個畫面好滑稽

阿強從M小姐懷抱中跳走
一定係頂唔住我哋咁肉麻

我用手將M小姐轉過嚟面向自己

「嗯...」隨住M小姐嚶嚀一哼

我哋舌頭又互相交疊起嚟。
終於拮拮
今次中出
我屌你老母
你唔係覺得會吉呀
㩒到f5都爆
肯定又詐詐諦諦無買套 之後吉吉又唔帶
今次一嚟錫得好激烈...
M小姐都好主動回憶我嘅探戈

我哋隻手忍唔住係對方身體探索更多
我摸一摸M小姐個波...轉眼又游落去佢飽滿圓潤嘅屁股
摸兩摸再一手揸落去, 滿滿彈手肉感充滿雙手

如果計平時著住衫咁摸
我絕對鐘意patpat多過對波
始終有bra隔一層, 手感爭d

錫下錫下, 我已經除哂M小姐面衫面褲
淨番天空藍色嘅胸圍底褲, 都有lace邊, 應該係一套
月映雪白嘅嬌軀咁樣望嚟, 加上丸子頭, 可愛又性感
唔知其他人點諗, 我係好中呢一type, 淨性感我反而無咩特別感冒, 但性感得嚟又可愛嘅話, 感覺心都已經溶埋

M小姐亦幫我除咗tee,剩番一條棉褲
棉褲比異物撐起, 搭咗個帳篷
M小姐見到雙頰泛紅, 怕醜唔敢除我條褲

:我...想係床到...
M小姐低聲細氣講講

我二話不說一手公主抱起M小姐
緩緩向房間走去
去到床到, 我將M小姐輕輕拋落床有被薦嘅位
對波隨住落床嘅衝擊啷咗一下

:呀
M小姐嬌嗲一聲

完全點燃咗我性慾

我將手撐係M小姐頭隔離
M小姐滿臉潮紅, 根本唔敢正面望我

:要帶dom呀...今日唔係安全期...
M小姐聲音細到我接近聽唔到
著返條褲先 廢時凍親
應該聽日先有文
第二季係咪一家三口嘅故事
睇死佢發現屋企冇dom
所以明天請早
文呢
今次又扑唔到啦
屋企無Dom
扮晒正人君子 含下撚算數,話要做負責任既男人
甜撚到糖尿病
聽晚再入返黎
所以咪話係到拖劇情
又要等
點解係依啲位停,屌你老母
樓主唔洗心急慢慢寫,最緊要keep住出就好,寫得好高汁,雖然知唔係100%真,但係啲互動好自然,睇得好c伏,個發展唔係為做而做,平時好少追故都忍唔係咁追落去,特別寫到m小姐好撚正好想見識下真人
樓主鑊鑊都係咁架啦,就係要搏屌
屌你老母 文呀
樓主假毒
依家當哂我地係M小姐
每日一文係挑逗緊我哋
等我地不要不要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞