[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
100%真人真事, 小改成文

POST 1:
yo普妹yo到心累, 轉溝女神竟然一 take pass
https://lih.kg/bAuMuhU

POST 2:
[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (2)
https://lih.kg/3441302
開住先
早晨啊樓主
早晨樓主
開完po,出埋文喇
早晨樓豬,最近開連登都最主要係睇你有冇update,幾好睇,不過錯字少啲就最好
早晨樓豬
我溫柔咁擁吻M小姐
片刻, 我主動鬆開, 有得錫下已經滿足
我唔敢造次

:sorry你太似我老婆,忍唔住
我望住M小姐講, 只見佢臉上又浮現紅暈, 一對大眼貶了一貶

:又無啦啦錫人...你老婆咩樣你又知...
M小姐一面紅講野, 我就著得佢似小朋友咁可愛

:大概...就係你咁樣
我笑得好甜

:發完姣未..? 去沖涼啦! 你煮完嘢有陣油味
M小姐半嬲半笑咁講

我聞一聞件衫, 的確係

:咁不如一齊沖? 你唔係都要沖咩
我一面正經提議

「啪」
手臂又被打
:你究竟有幾咸濕呀先生, 快d沖涼啦你
M小姐係笑住講 睇嚟佢都覺得我提議新鮮有趣

就係咁, 我地輪流沖涼
M小姐沖完換咗套家居服, 又係真理褲, 今次呢褲長小小但感覺更薄身...成個臀形露哂出嚟...
究竟佢知唔知咁樣著好誘人...

之後M小姐係浴室搞好耐個人護理

:唔怪得你個袋咁重, 原來咁多嘢要搽
我行近望住M小姐果堆個人護理品感嘆
乜依家小妹妹都已經要做保養
同時亦都明白, 點解M小姐皮膚可以咁細緻嫩滑
果然勤力就冇醜女

:唔係你估...做女人好辛苦㗎
M小姐輕輕抱怨

:咁...呢d你放係到啦, 唔好帶嚟帶去, 我照住買套新嘅比你
我認真咁望住堆護理品講

:er...有人當咗我會成日嚟囉...咩事
M小姐皺眉笑道

:我講真喎, 我就算當你會間唔中嚟, 咁無理由拎嚟拎去
我超級認真提議

M小姐停咗手上搽面動作, 呆住望住我

:我認真, 我買比你, 我提議叫你過嚟, 無理解次次要你搬咁多嘢

:好啦得啦 我自己會睇下點..煩到你..
睇得出M小姐係甜甜笑住講

我當然知道, 作為屋企主人, 我要主動邀約
清楚表示呢到好歡迎佢嚟
搬番過嚟先 直接呢到update
Push
又live
講真以樓主既條件
對於岩岩出黎社會又被人傷害過既後生妹妹

點抵受得住
要錢有錢
要口才有口才
把口浪過油
面皮又夠厚

點會無安全感
M小姐表面既純情都係做出黎比你睇
等你覺得 你既付出係值得
最後都係好輕易咁比你中出
Lm
LM
留名
lm

如無意外應該可以修成正果
到時擺酒留返十圍畀連登仔
新po留名
樓豬早!
吉吉未
早呀
留名

巴打幾好睇 加油
偽毒可恥
樓主咁識flirt扮咩毒撚
Lm 等睇結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞