[純愛重甜] 溝唔到普通女仔, 轉溝女神竟然1 take pass (3)

960 回覆
129 Like 13 Dislike
咁撚樣你同我講你係毒撚
唔知係咪因為自己都經歷過
亦都係不歡而散
所以聞到陣味
但都希望有個good ending
啲女比你食哂啦
同埋冇咩朋友
D女唔鐘意 the rock太大隻果type
中下level又贏
文?
樓主早晨
文呢
樓豬早晨 出文pls
樓主啲條件,篇文應該改叫”唔想溝普通女仔”
樓主早晨
文 pls....
早晨樓主
射到囡囡成身子孫係好爽
樓主好似同M小姐未戴過套
又咁講 樓主都有打吓機既
不過而家個個職都nerf到仆街
而家仲要有女
應該棄咗驚
第二日喺假期
我一早起身就攬住M小姐
發覺佢幾鐘意捐落我手臂同身體中間嘅空間到瞓
呢個角度, 啱啱好可以錫落佢額頭

點解個頭可以咁香 我知道女人有體香
但M小姐係好香, 唔識形容
佢由心口到頸鎖骨, 再到頭頂, 呢幾個區域都有唔同嘅香味
當中我最鐘意聞心口, 有一陣令我好安心嘅女人獨有體味...

我見M小姐瞓到好冧
就唔打擾佢, 我輕輕鬆開隻手, 再輕輕落床
準備出去準備定早餐
:去邊..?
係我準備靜靜雞行出房門嘅時候, M小姐輕聲叫停我

有無可能..我已經好輕手輕腳, 咁都整醒到? 我心諗
事後先知, M小姐係對安全感超級sensitive
瞓係我身體同手之間就係因為覺得有安全感

:我去整早餐呀, 你瞓啦, 煮好叫你
我溫柔講道

係煮早餐期間, M小姐已經起咗身
梳洗好就企係我身邊睇我整早餐

:有人好似雞仔, 雞媽媽係邊就跟去邊
我笑M小姐道
期間我留意到 M小姐無帶bra同褲
淨係著我一件白tee加under
件tee size夠大, 足以比M小姐當連身裙著
當然, 件tee僅僅可以遮到佢臀部
一起身就咁誘人...咩事

當然我知道起自己做咗d咩, 個bra同d衫仲浪咗係到

:你理我呀, 我就係鐘意望你做緊咩
M小姐不忿俾我話似雞仔
嘟起個嘴

我摸一摸M小姐個頭
:讚緊你得意

片刻 我準備好今日大家嘅早餐
係自家制all day, 雪櫃有哂我要嘅野
有茄汁豆、太陽蛋、香華腸、椰菜仔、煙肉
同埋M小姐最愛嘅奶醬多

對於鐘意煮嘢食嘅人嚟講, 以上都係濕濕碎

M小姐望住我煮嘢成個過程都係笑笑口咁望住
:有咩可以幫手
佢問

:幫手食
我答

:有人咁熟手...一定有煮過比其他人食啦...
聽得出M小姐有d呷醋嘅意思

:um...以前無依家煮得咁好食喎...
:同埋從此以後都係得一個對象
我唔否認, 講事實

M小姐滿意咁笑住試食咗一啖

成個早餐都睇到M小姐臉上充滿幸福感
佢笑起上嚟, 隻眼好靚...

我諗, 呢個畫面就係屬於我個人嘅小確幸

咁多位食早餐未?
想食你
食咗少少 未夠喉 請出文
食左你唔好食住, 出左文先
未 係咪樓豬幫手煮
想知大家想我之後寫甜d 定含畜d?

講緊係sweet, 唔係果隻甜

重甜
太甜, 頂唔順, 含畜d pls
唔一定要兩極化, 你寫野唔一定係要討好大眾, 寫你想寫既就好

加油
儲左琴日成日既文冇睇…今日食個早餐既時間live左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞