[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
都完曬仲理你
亨仔都無乜演出經驗,係咁上下
suck my dick 我download 咗youtube music 成日loop

而家嘥哂啲views 去人哋個channel 度
隔籬藍組啲表演真係次次都勁creative,甚至自己寫歌,就算smoking out of window 個vibe 似都會加嘢入去。

紅組真係夠膽死改幾隻字就三分型、copy 深夜告別
咁我都有睇過好多再好睇d既breaking
同埋不嬲power move係eye catching 過齋footwork既
但至少佢地將呢樣野帶左上舞台 如果唔係佢地有幾多人會接觸到呢樣野
winwin出新歌
我都係
第一round真係睇到有啲尷尬
痴撚線 雲姨呢個Piece勁有戲
女神捉不到既感覺
好想瘋狂為佢墮落 繼續墮落

唔知關唔關導師事
Rosa German始終係舞台劇出身 仲要本身係教開人
所以佢地識得教同埋加Drama元素
我都係岩岩先知原來薩克邁迪克姐係suck my dick
好撚靚
個人最鍾意係ciao,ash同carson老師都好唱得
t ma編曲又好聽
如果ash琴日第1 round係唱類似ciao果種有feel又可以show off自己靚聲同投巧就好正
第2 round照做返琴日next level of 跳唱應該上到前段排名
nathan出咗長文無人講?
佢值得被平反攞返個屬於佢嘅季軍
召喚 魂巴
改名啦
實關事
佢地提供好多idea同方向 例如legend
60強分組賽個陣 藍組編排同idea都好一般
去到下一round 執過晒就好好多
https://www.instagram.com/p/CuyxpNWPP8V/?igshid=MTIzZWMxMTBkOA==

原來我地誤會咗nathan.
可唔可以比佢重賽
佢值得上台
其實盲粉戰鬥力先最強
最落力支持
雙面刃黎
先唔講尾後針 我覺得藍組個表演係高一班
但黑哨黑到輸撚左
https://www.youtube.com/watch?v=IpVzWuAs7as&ab_channel=ViuTV

https://www.youtube.com/watch?v=TaduLcAzLvE&ab_channel=ViuTV
個訪問廢到
我係想聽參賽者講嘢啊!
唔撚係想聽肥花同保琦係到廢up!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞