[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
絕對認同!!
估唔到呢度都好多人戥佢唔抵
Ash都會感受到原來呢度係咁認同佢的
Ash,連登仔愛你
咩黎
賤呢個ig po其中一個cm
佢應該可以試姜濤條path
用fans 說話,之後就可以做咩都得

食big mac 食到個波上台掃地都冇問題
咁lyman 到時再真係可以真正用作品說話,而我地呢啲fans 又可以睇到佢啲作品
好想再見到佢同kingston
睇前傳佢超落力 個breaking 動作hold 咗勁耐震懾咗我
油虎個cm已經比人屌到200幾個reply 傻閪嚟
睇到佢story repost嗰啲真係
好落力冇揸流攤 抵讚
佢尋晚咪見到marf
本身麻麻地rap同覺得taco好似冇咩變化
但琴晚佢又未至於最低分
round 2我覺得幾好,有埋樂樂同mark chan加持幾正
究竟係評判口味定點
好似專登做到每個參賽者都拉上補下咁
最後拉返勻懶係緊張同分
評判分又3個同分
最後再count觀眾分先分高下
明明以前每屆都有個決賽項目係dance battle
今年為左要有嘉賓合作就冇左
我寧願睇dance battle會精彩d
n亨成隊band甩應該差啲
Jessie朋友: Jessie寧願唔食飯都要借錢俾Nathan,冇見過佢還錢
https://lih.kg/ApgFMPX
#366 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢個po有人識得個Jessie嘅朋友
有同個女仔生前嘅對話圖
其實係咪因為本身有條廢契前傳都唔識跳
所以先要取消dance battle
想睇佢同c plus dance battle
不過老實講我覺得dance battle冇乜意思
只係令啲主要唱歌嘅參賽者扣晒分
如果係dance battle+一個自選項目
啲「跳舞明星」咪成晚唔使開口 瞓喺度贏
Nathan 9 一日講幾多個大話
e類慢情歌好岩Ash
又可以show技巧同感情
夾埋round 2果首跳唱就可以show到完全唔同style都carry到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞