[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
冇男人會鍾意呢啲撚樣
有時唔知fans 嘅愛可以去到幾盲目
係咪喺一d 大是大非道德對錯面前都可以選擇睇唔到
我都有問自己呢個問題 如果發生喺自己中意嘅星自己會點
肯定唔會盲撐先囉
我都發現係
反而多男人comment 屌鳩佢
平時實有啲獨醒撚、反社會人格加把口
但今次一係fans一係pr打手
蝗旭屍都當堂收哂皮,勁多人脫飯
KC比從前更偏食
可能男人最清楚男人,睇得出佢係狡辯
班fans仲係自欺欺人
佢篇洗白文話「我覺得自己有好多做得唔好嘅地方」
屌佢老母 佢係做錯 唔係做得唔好呀
Pish this
Hi Chit 唔知你聽厭未因為之前都大把人讚但前傳rap每一次都好正 每次跳前傳我都好期待聽你rap
Gchi 你寫多d rap
好識為自己搵藉口
已投Chit 好型
我唔明nathan有乜令人鍾意既點可以令班fans咁死心塌地 又令viu咁落力保佢
做得啱但未100 分嗰d 叫做得唔好
佢呢d 叫做錯 錯都唔敢認 仲避重就輕講咩資金周轉
睇唔睇得起自己
好多cm都話3個太少
如果viu真係簽咗佢,究竟呢篇嘢有無PR過目㗎咁都出得街
(係唔係寧願好似bee嗰篇遲來的ig post咁比啲時間度清楚的字眼,用個腦諗下想交代咩先出呢?)
好耐了
好有楊怡 徐子珊果個gif feel
viu 直接解話一向廢la
牙mo 單野花狗魯狗講完大話又龜縮

佢地係靠屌連登去spin 開成件事
Gay唔會中意
直既覺得呢條成日以為自己好靚仔
篇嘢分分鐘係pr寫添啦 仲過目
我都唔明 viutv 次次都揀d 屎嚟簽
臭雞ash
100can
preka
佢無打算消失啦 道完歉過個冷河就出返嚟
肯定係公司pr 寫啦
條友字都唔識多隻乜都炸炸炸
比人話廢契覺得好型好開心好炸
呢個程度嘅談吐
點寫到洗白文
Viu邊有pr不嬲出事都係靠artist自己拆
唔想再見到佢出現幕前
亦都想像唔到有咩廣告商會搵佢
形象差到咁簽咗都解佢約啦屌
佢哋應該仲覺得自己諗到出糧時間唔同、資金周轉模式、已經約出嚟見面畀現金還錢,係好醒tim 佢5月14號聽完錄音都話唔出嚟見個女仔,17號就叫收埋啲相,當日個女仔上門拍門唔應門,到底幾時約出嚟還錢,同講清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞