[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
5月14要1000蚊周轉
5月17已經還錢
我實信你
曼城人玩完王鋒又到玩彌敦

呢條撚樣同佢班「兄弟」都好撚噁心
講真你覺得咁樣好咩
到時命冇咗 仲要俾人話咁樣黎逃避責任
網民講野拍拍屁股幾日後又冇人記得
我覺得屌佢係可以 不過唔需要叫埋佢去死
對件事冇幫助
問題唔係借錢度
講真玩造星真心會窮
問人借錢好正常,
出事亦都唔係因為佢唔還錢
佢真正要回應既係要人刪相,
暫時分別變已經分開
同埋最後上去發生左咩
執著錢銀就中曬佢計
push
係咪得佢一個衝左出黎?
我見其他人都係like但無留言?
琴日訪問個陣Adams比人問到口啞啞
Owen即刻幫手解圍 超叻仔
條柒頭跪地痛哭扮傷心好撚假
祝tiger foo 斷腳死全家
想佢試下留港
馬拉風氣都係KOL紅過歌手
話唔定試下香港發展有突破都未定
但佢果邊又有主持工作同埋有自己公司
我都咁諗
佢要分都要一步步嚟,拍拖又冇話一世
我驚你精神分裂
魏忘恩一到店,所有吃花生的人便都看着他笑,有的叫道,「魏忘恩,你跳舞又甩舞步了!」他不回答,對櫃裏說,「BB plz $100」便排出payme code。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又借了女友的錢了!」魏忘恩睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你借了人家的錢,借完又借。」魏忘恩便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「資金周轉不能算借……竊書!……情侶的事,能算借麼?」接連便是難懂的話,什麼「生活模式」,什麼「炸」之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
今次啱聽
個問題唔係有冇還錢
導火線應該係明明係屋企但唔應門
連最後搵到佢嘅方式都冇埋
有咩事應該講清講楚

我諗好多人都應該冇諗過會因為咁就輕生
但每個人可以處理或負荷到嘅情緒唔同
中間仲有幾多野發生咗得佢兩個知
不過人已逝 佢講咩野都好難令人相信
選擇唔講亦都只會俾人屌
其實佢之後同對方家屬講清楚 信唔信都係對方嘅事
如果佢冇簽約 建議佢都係深潛 過自己生活 唔好做公眾人物啦
佢如果再出現係幕前真係會令女方身邊人唔知要受幾多次傷害
唔講其他,佢都幾勇
正常都同佢割晒蓆
唔知kim會唔會出聲
而家成個Zico咁
睇Facebook留言真係有時好好笑

Taco爆粗影響明星偶像正面形象教壞細路年青下一代!😃😂😅😄😆😂🤣🤣😃😃
JoJo Cheng 現今年代頂流男團mirror,error有邊個公開爆粗呀?😅😁😂😆😄😉😂😁你以為地下mk rap可比?😅😆😄😉😂😁😁

https://youtube.com/watch?v=8B79IFeD_CQ&feature=share

https://youtube.com/watch?v=ILW0yR1QB8o&feature=share

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞