[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
節目後期先認到anson wong
發現佢都幾正 高大靚仔唱歌好 又跳到下
final佢同kim句solo好出因為kim好難聽
facebook投小組item
藍組票數一面倒屌打紅組
anson wong好嘢嚟
佢值得得到更多recognition
咁撚紅
想唔捧Nathan都唔得啦
冇追造星3,決賽之前已經好多人憎karen咁
就算係真
可能diutv本來只係預啲仔低調啲
唔好日日ig花式曬恩愛
冇要求過啲仔完全唔理條女感受 強制分手
繼而迫死條女喎

條友懶 不負責任 大話連篇 極度自私嘅利己主義者
不過勝在夠無恥 真係好適合喺呢個圈生存
唔怪得廢到咁花姐都讚佢有potential 啦
其實兩個平時主持節目都廢,搵佢地hold 做真係傻左
KC已經足夠證實可以唔跟
Diu lunch hour
Marco 真係靠電視最成功嘅反cup ,今年出首solo 真係唔錯,本身三個最冇人氣係佢,Viu 比左機會你 都要睇自己造化
本身就係打算賣情侶
佢入圍介紹都指明係winwin 男朋友
唔同計法
佢決賽唱歌係幾夠氣,係冇音準啫
係,啲高音好難聽,又吹到實力唱將咁款

當時佢另一參賽者阿左同佢唱左Vitas opera no.2幾句,karen尖叫雞咁,阿左勁佢幾班
無證據 trust me bro
我留意到亨仔唱手心的薔薇個陣
佢係台下好似望女朋友咁望到亨仔實仲跟住一齊唱
冇錯仲要每個人都係自己個範疇嘅top pier
Freebus 叫keep住有曝光率已經好過好多其他造星既人例如Oscar li klau個d
佢點都唔會冇野撈先 你睇oscar li個d真係唔知有咩撈
我都覺得想低調多d
一黎比較容易吸粉
二黎都算係費事素人女朋友比人起底

大把參賽者/藝人公開有女啦
見到希晉20強 決賽表現咁好
完全唔撚明三分型點解可以出街
唔係唔比熱血夾band
但尊重下觀眾對耳先啦
Youtube咁撚多人話香印抄jackson wang
直程跳唱緊佢個piece又有加自己野都叫抄咩
睇咗留言,大部份都係話個造型抄
但嗰陣時睇見到個造型第一眼係諗到MJ
佢piece個feel其實似mj多過王+2 好有mj味
但估佢妝髮上應該有reference到有負評睇下又未嘗一件壞事嘅
有d決賽表演都俾人話直搬人地舞台idea
我覺得作為表演者要學下點樣避忌呢啲野發生
有咩可能呀
Soching果陣日日開live同mo打機放閃
素人出道有咩可能扮單身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞