[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
錢都未還
佢簽viu都係有d浪費
感覺viu自家作品都太少
電影更加唔洗講
睇返鏡仔條路 除左lokman外 都係紅左先有得拍

不過認同冇咩更好出路如果佢唔唱歌
Musical 係香港太窄了
完左先黎搵遺珠
上屆一早mon住,決賽前揀好ash 阿妹 sica
起碼決賽俾到airtime佢地
有一part專門講佢地
跳前傳搵佢地開頭
sica有轉場大頭
星5嘥時間玩猜猜我是誰
楚政呢D鬼有人想識佢
前傳又群魔亂舞炒埋一碟無個突出
同上屆根本兩種層次
我意思唔係出歌,係簽經理人公司,幫佢接job,我都唔覺佢適合做pop歌手,當然大前提係間公司肯投資喺佢身上

音樂劇都唔一定小眾,我自己就好期待有公司肯投資搞個好似n年前雪狼湖咁大型嘅原創音樂劇。Lyman自己想行邊條路就唔知,只係覺得佢喺viutv做個藝員/主持好嘥料
唔會為咗捧新人開一個非主流嘅劇啦
Anson Wong值得更多
佢唱live穩定過亨仔

終於有人講了
兩個出道pls 兩個就夠喇
最多私心加個hei 但係佢live真係搞不撚掂
蕾老師話齋hei真係一啖砂糖一啖屎咁
但係我真係好鍾意牙hei
我個時話開個跳舞節目都俾呢度啲人笑我on9話小眾
你地仲話做音樂劇仲小眾
kim專心彈bass唔好唱都ok
Tiger就不了
好統一全部都係嬲嬲
link?
有啊 係stick哥後面
雪狼湖點會非主流,啲歌hit到爆
幫公司賺一億先講投資啦
收咗皮都比人拎出嚟binc
其實香印唔簽viu仲可以簽咩公司或者香港有咩公司適合佢?Viu雖然係垃圾但我諗佢起碼可以做到自己想做既野同有曝光率先

啲人成日話免費巴紅唔起有冇諗過其實係佢自己都有問題viu都比咗好多機會佢 佢啲airtime仲多過某部分下弦 佢做啲節目太悶又唔太夠自信咁 同埋感覺佢冇乜觀眾緣同辨識度
香印個人活潑過佢咁多同有觀眾緣 佢去做下戲應該都ok
最好睇係30進20嗰期,藍組普遍都好高質
香印喺外國都係做印度肥婆背景板
企穩咗再諗呢啲野啦。。
果個Lyman憑咩攞第一??
https://lih.kg/bADwKuV
#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢位ching勁幽默
蛋記一定搞到好老套
有人反就放心啦
有人反了
呢個又冇觀眾緣又冇星味點捧都唔會紅得起
呢個人我block左好耐, 根本睇唔倒佢個po
樓主假膠來 話王鋒charm過marf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞