[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
又未必去到姜 AL level嘅
但估計同AK Ian Jer個啲差唔多
大型原創音樂劇成功咪得雪狼湖囉
之後許冠傑再搞都仆仆地喇
香港做大型音樂劇好難架
咁佢靚仔過AK, IAN, 混血靚仔在亞洲marketing 從來都是吃香
藍組咁多勁人畀人foul
kakit 做工 jason Adams 等等
希晉入藍組會做到令人印象深刻嘅items
但一定行唔到入十強
maico樂樂mark chan車神係紅組60強都未必入
都係太疊馬
但係決賽嘅表現嚟講,佢真係算係幾高質, 有得做
利申:本身係藍組打手
其實王峰人緣係咪真係好差
睇返marf 評佢, 好似2個唔識暗串緊佢咁
練舞果陣有幾亂黎先搞到咁老尷
藍組連jason都入唔到廿強競爭大咁多
咁又不可以咁講,希晉有股妖氣,Marco 同 mark chan 冇,
唔入60強點入組
啲大brand high fashion job全部都係搵佢唔搵鏡
我都覺得佢以決賽嚟講唔差
但係前提係太多唱得嘅人一早被foul
做工佬廿強贏晒咁多決賽唱歌item

最強女新人是菲律賓人, 真是不可以一面倒話香印美國不成功是因為佢是亞裔
呢幾年亞裔多左好多機會
應該唔關事
Marf不嬲都唔叻講嘢
其實唔夠
如果啲客計完數覺得啲香港明星唔值
中咗幾次伏之後 以後都係會行返以前條路
直接用返外國/大陸啲材料
唔洗嘥錢又唔洗承擔風險
high end fashion要靚仔無可厚非
同時佢哋只係要exposure同branding,唔駛跑數
所以咪無問題
但事實係用jeffrey係幫唔到啲客跑數
定係聽到王峰係咁走音, 心裡面想屌佢, 但鏡頭要格硬搵野讚, 讚唔落好老尷
jeffrey 從來都只當佢係一個model
其他拍劇唱歌都只係part time 副業
所以我覺得佢最多玩多三四年
假膠死撚開啦
其他人入唔到十強就唔比較了,冇意思,能力高唔等於現場表演一定做得好
事實係十強入面希晉表演最令人眼前一亮
笑撚左

雪狼湖仲要走TOUR
搵勁撚多錢
所以咪話佢似一個靚仔model多過一粒星 眼神空洞係佢最大缺點
因為佢真係冇內涵
其實睇膠戰見到佢咩都唔識,我係唔會覺得好笑
我真係唔識欣賞花瓶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞