[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
牙雲
無解釋過點解叫人del相
你問亞裔,olivia 仲要父系是菲律賓,肯定是Asian, 佢都無否定過菲律賓身份,其實混血以前在美國仲難,美國不似香港咁當混血是favorite,混血 有更嚴重身份認同問題,

比起華人,白人仲覺得菲律賓蠢d,
你含撚死屌你老母
射屏狗你幾時陷家產
留名
嘥氣啦
問題唔係佢還唔還錢
而係受女方咁多支持 冷暴力令對方委屈 然後直接ghost咗個女仔 最後呢個女仔萬念俱灰之下選擇自殺 佢都係冇辦法同人哋屋企交代到點解搞成咁

王鋒係唔charm 不過起碼跳舞冇問題先
偽念恩入到十強都跳唔到前傳係咩事
佢唱係ok 不過都大把人屌打佢 多到數唔晒

有round做隊長 答個問題解釋下個piece
然後都要喊住怨隊友點解叫佢答

未正式入行已經係呢種態度 入咗行仲得了?
無見面但還到現金
Viu真係反社會
呢條撚樣要乜無乜
仲要格衰、大牌
講真直接掃落垃圾桶唔駛諗
最大獲果樣唔敢講
淨係話還錢,講真無人care 佢果幾千蚊
女方死前2日仲借緊錢,走嗰日又唔肯見,咁幾時還錢?當我哋係白痴?
佢係仆街在分手仲借人錢,比假希望人
令jessie以為有機會復合
就算佢後尾真係現金還錢都好撚仆街啦
講真
如果你單粹係分手女仔因為咁而自殺都唔會點屌你
唔通格硬係埋一齊咩

最大問題係又要對人差又要分手嘅時候拎著數
一R著數感覺真係好無恥
jessie跳樓我好傷心
所以表現到好chill
屌你老母當人on9
佢依家落去當面還就原諒佢
明知個女仔FF復合
賤種恩仲問人借錢
即係吊住人地癮、收兵
碼頭咕哩係咁上下⋯⋯自己無腦以為大眾都係無腦

仲走去問人借錢
決賽都完咗
其實已經冇興趣知,深潛做返本行算啦
佢成個比賽都好chill (自以為)
無變過
睇個勢有人簽咗佢 唔係點會死撐
https://www.instagram.com/p/CuoYwvDSlaL/?igshid=YmM0MjE2YWMzOA==

Busking@太古坊
做工 同日有Moon Tang
樂樂 Mark Chan另一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞