[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
第一round扮老人家好creative喎
真心幾好睇

但係留意到佢模仿老人腔嚟rap
呢個設計又會令到啲咬字難控制咗
變咗有少少兩頭唔到岸咁
Ash實力絕對值得上前段
真係 我唔明點解大家會焦點放晒係借錢呢件事到
相信女方根本wfc個一千幾百
最大問題係一直被忽悠以為仲一齊緊好傻豬做左工具人
然後一句唔該就要斬纜上門都唔肯理
痴心換絕情
我都係投俾佢,我唔覺得Taco係人哋講到咁冇變化冇嘗試,淨係靠rap入10強
佢一開始借錢俾彌敦咪冇事
真係
冇借比佢嘅都係特登想做佢
呢啲野正常應該私下講
佢真係證明自己係義氣仔女
彌敦搵到新目標借錢錢
考撚到政府工咩佢
撐1000can嗰啲都應該一齊被批鬥
bitches組合
owenbb係香港整到好多朋友好鄧佢開心
乜撚野忽悠
Tsoul話同Nathan 最fd架喎,唔撐兄弟?曾導吹奏佢比kingston 500搭車,咁有無比埋nathan
輿論一面倒屌彌敦,佢仲衝出嚟搏屌,連僅餘嘅觀眾緣都冇埋
《全民造星V》大熱2號Nathan魏念恩 女友感情受困墮樓身亡事情始未
https://lih.kg/3392750
都唔係輿論啦,死者親友都屌Nathan
根本只有一個結論
岩岩google先知好似係蝗語
係我冇處理好用詞 對唔字
做返佢個吊機手啦
咁你要再望下每年幾多好演員等運到 咩顧定軒呀吳兆軒啊嗰d 攞過獎嘅演員都霉到隱形
dee哥 爺爺 甚至阿正 肥腸嗰d 都係因為viu 節目紅咗有人氣先有電影拍
香印唔後生 行錯路簽錯公司冇時間比佢等運到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞