[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
算啦勁多都係一日觀眾黎
認同希晉個人賽係眼前一亮 因為團體賽佢同透明人都無乜分別
睇tsoul story佢應該有邀請孖八一齊玩round 2 唔知孖八係咪因為大台關係唔上得台 覺得好可惜
香印都有人反?
佢決賽前堅係零負評
果個Lyman憑咩攞第一??
https://lih.kg/kbPczS
睇開呢個節目咁多年嘅觀眾睇過太多次自嘲式歌詞
王鋒比大家屌左咁耐, 尋晚都有自嘲
嗰啲一日觀眾
你就假膠 有無啲有意義既討論呀你
條友讚王鋒,覺得似假膠
咁始終好多人係決賽先睇好難個個都由頭追到尾
佢地投票只會睇決賽表現
今日係咁loop 雲姨+希晉嗰表演
我覺得麻麻地 可能原唱太屈
反而亨仔同pre winka正d
咁我鍾意希晉嗰個多啲
N亨preka只係一個無設計嘅翻唱
本身幾中意
但後面尤其和音越嚟越暴走
藍組嗰13個嗰個都記得,個個都好勁
打鼓 宇軒 jasonloi
唱歌 樂樂 markchan maico 做工 carson
跳舞 kakit lyman 王鋒
全能 admas ash
rap taco

legends never die 個piece 睇襯都起雞皮,好撚癲
Serrini?
你講完就覺得似
純粹表演機會香港不算少, 前段時間先看了Chanel x HK BALLET
公道講尋日個breaking真係唔算好睇
地板動作唔夠多,係最尾air flare有啲睇頭
啱呀,唱功好唔=做到歌星
希晉決賽兩首廣東歌起碼真係show到佢有能力做呢行
其實viu tv 係咪on9 嘅?隔咗成日都仲未出到performance cut
ASH都好值得比機會佢!
suck my dick,unholy 同legend
tbh 紅組無教到n 亨點去design
n 亨啲solo 全部都係copy and paste

不過好在佢識揀自己做到嘅嘢嚟copy and paste kim 20強咁就炒哂車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞