[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
其實近年香港有個細劇場
已經RUN左300場
唔知呢
你睇下姜迫
你講嗰堆人又咪唔跳得
希晉唱歌好聽又穩定,樣唔差,有身高,跳唱又ok,成個package全方位屌打你講嗰班人啦,又唔見你拉埋Adam sang 講
跳返locking OK
但係同跳唱係兩回事 rap唔得唱更加唔得
做工佬唔跳得
你係咪淨係睇咗決賽
唔覺得希晉package會好過做工sorry
taco評判分咁低真係cls
第一rd仲要係最低

係咪見佢歡眾投票排第4
又唔想佢有高名次
所以專登評判分做低佢
TBH 第1 Round個表演我都覺得唔好睇
但係第2 Round好值得不斷loop 同Smoking out of window一樣
佢同樂樂 Mark Chan真係好夾
利申: 票投Taco
做工佬serious dancer
香印第一round做果D手語係咩意思?
LYMAN
第二round真係不停loopluv u taco b
原來咁簡單 以為係d咩我愛你 我支持你果類句子 唔該巴打

你鐘意啦
不過你話希晉廿強都無就真係做多左啦
我覺得佢做戲都唔差既 最搞笑d人話佢唱歌好聽 我真係唔識欣賞佢唱歌完全冇感情同埋唱腔好老套
我懷疑唔想比佢出位 應該係snoopy慘
我係話佢藍組的話廿強都未必入啫
你咁敏感
好想Taco仔有多d發展
Between 要投樂樂同Mark Chan ah
好想suck my dick 再上台
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ViuTV.hk&set=a.586963983645192
講嘢唔好咁串好
咁事實上,擺在眼前嘅係 啲觀眾真係戥mark chan 做工 車神果啲唔抵 咁希晉喺分組賽,甚至係20強嘅表現的確係一般 咩嘢屌唔屌打姐
樂樂好多表演都好高票
第一round 真係一般
肥仔先carry到呢類表演
係香港做musical不如番broadway
公海已經屌香印
好想知如果kc 或亨仔冠會點

次次冠都要比人屌,除左ben好似無乜人反
真 做左五季個mindset都係咁
得罪講句就係因為咁香港既藝術文化先零進步甚至退步
成撚日屌dancer黎造星 不如諗下唔係造星既話有咩平台可以接觸到主流 如果有佢地仲會唔會黎玩
如果唔係cplus有黎玩有幾多人會知2024奧運有breaking 如果唔係琴日有表演part有幾多人會睇breaking
成日要求d參賽者點點點 作為觀眾係咪都應該擴闊下視野 多d接受少d批評一齊推動成個環境進步都係作為表演者樂見既結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞