[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
Unholy我會話今屆團體賽最CLS嘅表演
但係無一個入到10強....
話有form 嗰個巴打有d 認得 好似係早幾屆嘅參賽者 所以我信有form 唔建議公開感情status
但唔會唔比拍拖啦
edan 之前都有拍,分咗手咋嘛
威水囉 真係紅啦
edan 係偷食果個?
hku 嗰個?
有網民似乎擔心仍在追蹤Stephanie的Edan未有看到該帖文,刻意標記對方,Stephanie的好友出面護花,而當事人Stephanie過後亦有回覆網民留言:「不如尊重埋我,其實戴完帽都唔會想理佢感受。」
我見adams follow好多參賽者
連啲60強不入 或者紅組一早foul咗嘅都有
但竟然冇10強嘅nathan
應該真係超級唔熟 唔怪得唔係好識答記者條問題
係呀 根本男男女女拍拖又有結婚又有生咗仔又有偷食出軌diu tv 都冇理啦
最多咪唔建議佢地感情嘢高調公開
咩公司要del 相唔比拍拖根本$100can 自己作嚟呃條女啦
希望做工佬同公主有得發展, 佢地有星味過d 契仔好多
唔sure la
但姜濤一定係偶包唔比公開
佢連fans爆埋佢地, 但死都否認
個vibe唔係好夾 唔似會同Nathan熟
但supposed sell靚仔嘅瑞銘都係公開女朋友
定係viu冇諗過理佢但見佢前傳MV多大頭 又多訪問
dancer 圍爐比賽好明顯la
牙mo 方方 soching都係同一group
winwin同kc 又一group

問題係呢堆得ww同soching係跳得好, 其他都好普通
無料又想做偶像主攻妹豬fans, 真係不宜感情太高調
其實飛左圈外人女友係好平常嘅發展, 入左圈會有好多誘惑
明明未正式上位, 飛到咁急太絕情累死人都累死自己
花姐一向睇樣唔睇性格
姜濤中學同打波都咁閪先無朋友
女ash preka 偽念恩
viu都收收埋埋幾多pk
呢件事唔會澄清到
因為diutv應該真係有要參賽者收得埋少少點會為咗個廢契認呢啲黑幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞