[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
Charm 蜂真係見哂底

佢自己作詞又柒,完全無個Vibe去反諷「親生仔」
跳舞淨係大動作
Rap 數白攬
唱完全唔入流

Charm左半年Charm乜撚
佢拍綜藝都好睇
係膠戰都好好笑
Jeffrey歌影視綜玩晒keep住曝光先有咁多廣告
香印淨係食造星條水拍半年廣告之後冇人記得了
你講得好好。啲人都唔了解美國就喺到9up. 同埋人地LGBT 同黑人拉丁人畀人踩咗咁多年争取番啲representation 都好合理。就算短期內有啲啲穚枉過正都唔係太緊要。最終都會修正番。香港人都經歷過社運本來好應該明白自己嘅權利自己爭取。亞洲人喺演藝圈係會輸少少。但佢地又真係比較少為自己發聲。同學你講根本少亞洲人有志做演藝事業。
希晉令我好驚喜喎 如果佢一早入藍組嘅話就唔會埋沒晒才能
出面講KC 講得幾好,同方方差唔多

跳又唔係唔識跳,正常一個Dancer
但硬係唔上鏡無星味
好大程度都係靠「識人」先比Viutv 捧

句「藍毛毛唔攞冠軍唔洗咁認真」由佢把口唱出黎好大陣柒味
但其實Jeffrey真係花瓶一個,個人真係零內涵
演戲都仲還好,so far都只係得一套
膠戰佢嘅好笑要靠隔離幾個轉數快去襯托
唱歌就明顯係買下花戴

廣告黎講,佢真係接得太多,fans又無咩購買力
不過都啱嘅,趁呢幾年賺多啲錢
試吓如果擺Nathan張相出嚟
人地Jace首收聲多謝勁正
kc winwin diss得黎好尷尬
扮晒唔care人地點睇但又好在意
全個香港除咗上弦鏡粉有邊個fans有購買力可言
一般藝人有咁好街客緣已經好夠
佢呢種自嘲式歌詞可惜觀眾唔受
仲覺得好柒
琴晚表演真係唔太識欣賞佢
其實如果尋晚屌西舞唔係剩係影大頭
有影全身,Phoebus應該出咗位
今年ViuTV真係瘋狂撚啲仔
冇家屬飛要自己出去同贊助商撲
完咗個節目又要鬥Facebook爭取表演
睇到都覺得攰
其實想知個KC成日講yakiniku係做乜鳩
真心唔知係乜 燒肉?
同winwin一模一樣
好悶
咁人哋條跳舞crew叫yakiniku
問題係佢都真係收緊上弦嘅價錢
連登有班人主張去外國先好,喺香港就係傻仔、曬料

喺歐美本地入個主流嘅Asian,唔係講緊喺本國紅咗去外國果啲,大家數到幾多個岀嚟?尚氣?
不論大學danso定dancer
都係一堆mk
肥仔拖累TACO
TACO做自己會好好多
上次二十強個表演超水準

Mon post 亨仔
記得都要學會欣賞自己呀
期待你越黎越進步
又係你條傻閪
你條廢柴少啲發無用既言論
決賽冇咗maico樂樂mark chan車神啫
佢喺藍組廿強都未必入
佢冇簽公司都會收到咁貴咩?
如果真係收咁貴都咁多廣告又唔使同公司分
咁咪隨時搵得多個姜濤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞