[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
今屆無論9強定係遺珠
都好多人值得喺香港有機會出道

暫時睇 我估Owen 好大機會mkv簽咗 歌手約係咪大國就唔知啦

KC就肯定mkv會簽佢 同winwin情侶檔做嘢啦

香印 做工 公主 希晉 kakit N亨
呢幾個希望都有公司簽佢哋
香印tg group比班私怨撚拉埋落鏡圈是非
FC叫人del post仲要比潑婦屌返轉頭好慘
https://www.instagram.com/p/Cu1mewAPXdz/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://t.me/c/1973883432/130993
希晉真係用實力攞返啲票返嚟
可惜之前太隱形
之前仲話佢係10強唔值
睇嚟唔值既係其他人 例如王峰 KC
好可惜,viu 狂播kc 攪到其他人好似隱形
同埋佢唔識跳舞,但入左跳舞組,所以係入面又唔太突出
見到Lucas張相(8月live)入面有七仙羽留言支持
香印d 阿太fans 今朝仲講緊覺得唔應該簽viu 應該學林家謙serinni 獨立發展
林家謙做咗十幾年幕後人脈同香印啱啱美國relocate 返嚟邊有得比
歌可以youtube 同其他streaming platform 聽
唔通叫香印youtube 做musical 咩
離地到
好期待
owen真係好得人鍾意
人緣又好 同紅藍兩邊都好frd
佢做咗KC and his fds隱形人咁耐
原來唱歌咁正 決賽先認識佢
厭惡物圖鑑好好聽
不過佢唔識跳舞得嚟都好跟到
跳唱都carry到
想獨立嘅佢地籌一百萬比香印玩下先
viu咁衰又冇budget
做工三三數最高到時係咪又要人自費過嚟
其實20強仲有記者會ig live都覺得佢唱得唔差
不過20強對owen嗰時
我又唔知係咪我自己問題 得我覺得佢好聽咁
就冇講出黎怕俾人屌
希望香印身邊朋友提佢唔好聽班離地c9 fans講野
㨂咩歌去比賽都好重要
佢兩首都揀啱
本身歌已經好聽
佢又發揮到
大家都聽到見到

Btw想講揀咩歌去表演都好重要
你揀首難聽嘅就算唱得幾好都唔多人欣賞
所以覺得N亨揀錯歌
搞到佢決賽大失準
我信得過佢老婆同星辰b
只可以話姜同al 咁多haters 主要都係佢地d fans 做成
今早推得幾快
owen bb太得人鍾意 希晉又冇乜鏡頭
大家都實有啲bias 不過佢而家真係用實力說話
MC 即刻delete咗emz
無話藍組紅組唔fd得既
jason同snoopy咪又fd到
宇軒foul左之後兩次都幫紅組添啦 佢真係幸運童子 今次幫亨仔拎埋季軍由頭到尾未輸過
樹林例子都係用左好多年建立,本業係音樂,可以寫歌同登台跑數,香印唔得
獨立無想像咁易,做所有野都燒錢
牙醫自己走出黎開公司都呻獨立條路難

MC 夠有料唱得,之前無簽公司咪又係發唔到圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞