[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (156) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
雖然我其實都唔係好想香印係香港發展
因為覺得會嘥咗佢
不過之前都有巴絲講過佢係broadway得咗
就唔會係到
再諗深一層
大家都鐘意香印就一定會令佢大紅大紫
個比賽結果咁樣 真係好難會團飯
都係主力支持佢同自己鐘意遺珠
同埋決賽都顯示咗 其實如果真係欣賞一個人
轉票課水比實力嘅人都人之常情
好似希晉咁啫最後反cup ash and Tsoul
暫時抱住樂觀心態睇香印發展
決賽舉nathan牌果條撚樣咪男人
有對比之下ck都正正常常唔算醜樣
我有見過佢男fans
臭西Karen 我屌你老母
你累撚死ash
希望你唔好再出現喺ViuTV
睇佢原msg最後嗰段都似係想繼續同班兄弟夾band
真係只能夠講加油
owen178
會唔會viu拎琴日佢隊band試水溫
但係唔計亨仔 成隊band剩係鍾意kim同宇軒
睇得出佢地兩個係由心而發鍾意夾band
tiger 希 anson都不了好撚扮野
如果真係組band既話 亨主音 kim bass tomy結他 宇軒鼓
睇winwin kc 兩隻老mk打情駡俏

再加花姐 poki winwin 三個唔識英文仲要惡死蝦lyman

奉勸未睇嘅朋友唔好浪費時間睇
megahit 啲中文對香印會唔會太難

佢連標點符號都唔知係咩
freebus 偶包太高,一個節目起碼要run 50 個鐘佢先好似warm up 到,不過呢排好似進步咗,上次marco 個dating 佢算做得自然咗,可能part 自己兄弟relax 啲

pixel 可能比mirror 仲有成條馬拉松嘅距離,但比起初出道全世界都睇佢地唔順眼,依家連marco 都叫入到屋

所以我都覺得點都趁熱潮係到簽咗viu 先,當互相利用又好咩都好,lyman 可以keep 住人氣,佢啲氣質貴氣拍咩廣告都得又可以幫viu 吸金,順便幫自己吸埋就perfect
marf 真係好charm
一出嚟我完全睇唔到王鋒隻核突野
其實winwin同poki兩個根本唔適合做live show主持
兩個咬字1999 又唔識接嘉賓/參賽者講嘢 得個嘈字

利申 鍾意睇poki做綜藝 都鍾意睇winwin跳舞
但做主持佢兩個都好唔得體 好唔適合
佢地尷尬 受訪者又尷尬 觀眾睇就更加尷尬
mark chan and 樂樂係咪有potential 組男團

2個攬住組個男團啦咁好兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞