[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
upower:

流浪今季主場=深水埗運動場
upower:

尖吸=青衣
去季效力標準灝天的烏克蘭前小國腳奧力斯,就與另一名來自法國的門將隨隊訓練,流浪總監李輝立稱將在2名外援門將之中選1個簽約,現階段論選擇奧力斯機會較大

個法國keeper態度好啲

老垃:價低者留

兩個球員出價投標個位
價高者得
係價低者得
邊個人工低就請邊個

垃立表示奧力斯個價仲未夠低
搵個法國門將嚟做臨時演員壓價
去季效力標準灝天的烏克蘭前小國腳奧力斯,就與另一名來自法國的門將隨隊訓練,流浪總監李輝立稱將在2名外援門將之中選1個簽約,現階段論選擇奧力斯機會較大

兩個球員出價投標個位
價高者得
係價低者得
邊個人工低就請邊個

咁扑街既野係垃立先做得出

兩個球員出價投標個位
價高者得
係價低者得
邊個人工低就請邊個

咁扑街既野係垃立先做得出

垃垃:打官司無曬錢
理文呢?
一齊用青衣定轉斧山道?
upower:

個d既球場
https://www.facebook.com/671462972959739/videos/1168896313216400/
正呀 垃垃 , 睇啦

運籌帷幄

笑撚死

垃垃

兩個球員出價投標個位
價高者得
係價低者得
邊個人工低就請邊個

要你兩個自己出返錢bid
友賽過100唔睇
https://www.facebook.com/671462972959739/videos/1168896313216400/
正呀 垃垃 , 睇啦

運籌帷幄

笑撚死

垃垃

好撚正
由於票價過高&唔就腳,全港七百萬市民決定抵制香港隊主場賽事,不會入場
只有幾千名痴線佬先會入場
垃垃唔講粗口都幾正(前段)
我垃
正呀 垃垃 , 睇啦

運籌帷幄

笑撚死

垃垃

好撚正

我垃立永恆 輸官司是你
呢幾日,完全可以見到外隊同香港隊既差別。

入場撐利記,一定要著利記波衫;入場撐港隊,波衫都冇件。
入場撐利記,唔可以著其他球隊波衫;入場撐港隊,盡見曼聯阿記拜仁聯合軍。
入場撐利記,溫定書唱YNWA;入場撐港隊,唔識唱打氣歌點跟呀。
入場撐利記,波飛幾貴都買;入場撐港隊,80蚊都嫌貴。
入場撐利記,大球場好近姐;入場撐港隊,大球場遠到好似要坐飛機先去到。
正呀 垃垃 , 睇啦

運籌帷幄

笑撚死

垃垃

好撚正

笑到停唔到
正呀 垃垃 , 睇啦

運籌帷幄

笑撚死

垃垃

好撚正

笑到停唔到

可惜前排返工去唔到聽
CK mode:一場不睇港超聯!

入場撐利記,唔可以著其他球隊波衫;入場撐港隊,盡見曼聯阿記拜仁聯合軍。
入場撐利記,溫定書唱YNWA;入場撐港隊,唔識唱打氣歌點跟呀。
入場撐利記,大球場好近姐;入場撐港隊,大球場遠到好似要坐飛機先去到。

所以撐起港足就由連登開始

冇計啦,班友淨係睇啲高技術性既比賽同球星,學明報篇文咁,港超,港足冇技術,冇球星,呢點仲可以理解。支持港足係因為我地對於香港呢個地方既歸屬感同感情,但可惜,嗰啲人𥘅

所以撐起港足就由連登開始

冇計啦,班友淨係睇啲高技術性既比賽同球星,學明報篇文咁,港超,港足冇技術,冇球星,呢點仲可以理解。支持港足係因為我地對於香港呢個地方既歸屬感同感情,但可惜,嗰啲人冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞