[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
足總今日(4日)正式公布2017至18年度香港超級聯賽賽程,惟前一晚,僅供10支參賽球會內部傳閱的版本已經在網上廣泛流傳,懷疑有球會人士將文件外洩。

琴晚係邊個會然post

被清算了
傑志對東方係揭幕戰一早知啦屌
足總今日(4日)正式公布2017至18年度香港超級聯賽賽程,惟前一晚,僅供10支參賽球會內部傳閱的版本已經在網上廣泛流傳,懷疑有球會人士將文件外洩。

琴晚係邊個會然post

被清算了

原來佢就係carman

琴晚係邊個會然post

被清算了

原來佢就係carman

元朗啲波好爽好快

可惜葉頌朗 間中都係拖波

葉頌朗不嬲係唔夠快同跑得慢
佢又唔係放長波準果種, 純粹做基本駁腳
始終香港中場球員選擇唔多, 唔用佢仲可以用邊個
元朗啲波好爽好快

u are right
香港中場球員 識駁腳 已經叫ok
唔期望做到 林10咁
甲組凱景體育會主席:馮凱文
郭庭謙、杜瑋鴻、陳卓光去左甲組凱景
元朗啲波好爽好快

u are right
香港中場球員 識駁腳 已經叫ok
唔期望做到 林10咁

av
屌 bigmac fb同個c奶調情

really?

really?

其實講緊who

really?

其實講緊who

有冇圖

really?

其實講緊who

元朗師奶
少女佢唔鋤愛阿婆
驅風煲老藕嗒得過
次循環東方對傑志放咗係星期四晚上(非假日/假日前夕)踢
東方主帥司徒文俊認為,首場就要面對傑志的問題不大,而且大家都有相同時間準備開季,安排公平;但他認為,相較東方上季下半季需出戰亞冠分組賽,季尾卻惡戰連場,傑志今季下半季賽程似乎較輕鬆:「上季我們出戰亞冠盃分組賽,季尾的賽程卻安排得較激烈,但今季換成另一隊踢分組賽,季尾則似乎較平淡。」

https://www.hk01.com/%E9%AB%94%E8%82%B2/109772/-%E6%B8%AF%E8%B6%85-%E8%B6%B3%E7%B8%BD%E5%85%AC%E5%B8%83%E6%96%B0%E5%AD%A3%E8%B3%BD%E7%A8%8B-%E5%8F%B8%E5%BE%92%E6%96%87%E4%BF%8A-%E5%82%91%E5%BF%97%E5%AD%A3%E5%B0%BE%E8%BC%83%E6%9D%B1%E6%96%B9%E4%B8%8A%E5%AD%A3%E8%BC%95%E9%AC%86

今季輸左又有得賴
次循環東方對傑志放咗係星期四晚上(非假日/假日前夕)踢

做乜尻 係咪要就d乜
甲組凱景體育會主席:馮凱文
郭庭謙、杜瑋鴻、陳卓光去左甲組凱景

三個契仔真係契爺去邊佢地就去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞