[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

700萬人市場唔細㗎,佢打得起,隨時大賺一筆

有冇1%關注佢

你有無見01同蘋果已經開始做勢,當然睇佢自己,打得起嘅話,佢5年內一定係香港其中一個最出名嘅足球明星。

咁點?

希望5年後唔會係旺角場見到佢

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

佢有BC, 唔怕係歐洲冇班落啦

貝利依家當佢中田英壽咁揾錢

有冇1%關注佢

你有無見01同蘋果已經開始做勢,當然睇佢自己,打得起嘅話,佢5年內一定係香港其中一個最出名嘅足球明星。

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

有唔同
歐沖果種係低薪去葡甲刷cv
好多支那人去葡國都係同樣
英國時間周六(8月5日),貝利便迎來新一季英甲開鑼戰,主場面對華素爾的賽事。貝利周三舉行賽前記者會,領隊李爾奇勒(Lee Clark)坦言18歲香港小將戴偉浚有很大機會迎來職業球員生涯的「地標戰」

球員時代曾效力紐卡素及富咸等英超球隊的奇勒,見慣大場面,但作風友善,接受向記者追問戴偉浚表現時解釋說:「戴偉浚的季前熱身賽表現十分出色,我們認為是時候奬勵他延長合約;此外這亦是保障我們,過去數周戴偉浚的表現已得到了其他級別球會的注意。」

重點係度

有冇1%關注佢

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

最多變第個樂仔,點可能第2個9冲
出完一場可以團購
雖然主帥對戴偉浚評價甚高,惟後者於多次熱身賽出任過右翼、防中和左右閘,目前尚未有明確位置。
出完一場可以團購

我買,不過可能要email訂,我驚佢唔夠現貨印字

有冇1%關注佢

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

True 搵錯人嚟講
英國時間周六(8月5日),貝利便迎來新一季英甲開鑼戰,主場面對華素爾的賽事。貝利周三舉行賽前記者會,領隊李爾奇勒(Lee Clark)坦言18歲香港小將戴偉浚有很大機會迎來職業球員生涯的「地標戰」

球員時代曾效力紐卡素及富咸等英超球隊的奇勒,見慣大場面,但作風友善,接受向記者追問戴偉浚表現時解釋說:「戴偉浚的季前熱身賽表現十分出色,我們認為是時候奬勵他延長合約;此外這亦是保障我們,過去數周戴偉浚的表現已得到了其他級別球會的注意。」

應該都係英甲球隊?
雖然主帥對戴偉浚評價甚高,惟後者於多次熱身賽出任過右翼、防中和左右閘,目前尚未有明確位置。

我覺得佢喺中場做波比較好

應該都係英甲球隊?

其他級別,可能係英乙
亦有可能英冠買返去擺

應該都係英甲球隊?

其他級別,可能係英乙
亦有可能英冠買返去擺

咁就真係留返喺貝利好過

唔知有無得上陣

Bury 真係專出 tai Chun d poster 呃 like

今次係開鑼match day programme封面
威過一般poster好多

700萬人市場唔細㗎,佢打得起加,隨時大賺一筆

關心港足有無七千人

有冇1%關注佢

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題
對於周六英甲開鑼戰主場鬥華素爾,奇勒便指戴偉浚很大機會上場:「我們有很多好球員,不過他依然有良好機會進入正選名單,最少我肯定他會列入大軍之中。」

唔知有無得上陣

Bury 真係專出 tai Chun d poster 呃 like

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

唔知有無得上陣

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

有七萬人?
香港1%人口

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

所以遲啲如果仲有球員去外流,真係唔好揀英國,除非你有英國護照

唔知有無得上陣

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

挑,啲人捧港足咩?湊熱鬧之嘛,過幾年𠗕仔上到英冠之類,報紙又扯恆晒旗跟風,自然有班忽然球迷話要支持香港球員㗎啦

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

所以遲啲如果仲有球員去外流,真係唔好揀英國,除非你有英國護照

true, 好似謝家榮,林樂勤中左伏
點解東方好似唔聲唔聲返左黎咁

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

挑,啲人捧港足咩?湊熱鬧之嘛,過幾年𠗕仔上到英冠之類,報紙又扯恆晒旗跟風,自然有班忽然球迷話要支持香港球員㗎啦

到時香港電視台買英冠嚟播
北村祝 japanese?

咁點?

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

英國工作證一向難攞,阿仙奴簽廣島三箭個前鋒asano都冇工作證,普通香港人真係唔洗諗

除非係d細路仔過去學幾年野,咁就另計,但落班都係唔會有得係英國落

唔知有無得上陣

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

咁總有d人係傳媒炒熱左之後再變左港足死忠既
利申:我係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞