[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
傾日元朗對東方友誼賽有冇fb直播?
但說到尾,他亦很清楚職業足球的殘酷:「英國踢波競爭大,變化亦很多,如果你一次受傷或表現不夠好便會被淘汰。現在的領隊奇勒(Lee Clark)看重我,但如果他被解僱,我又隨時無運行,所以還是先做好自己吧。」據戴偉浚透露,他之前踢過的雷丁青年軍近期轉了教頭,便一口氣更換所有風格不合的球員,可想而知英國職業足球變化之大。

始終唔走出comfort zone

返香港挑戰技術流港超聯就係走出bury這個襟福鬆?
但說到尾,他亦很清楚職業足球的殘酷:「英國踢波競爭大,變化亦很多,如果你一次受傷或表現不夠好便會被淘汰。現在的領隊奇勒(Lee Clark)看重我,但如果他被解僱,我又隨時無運行,所以還是先做好自己吧。」據戴偉浚透露,他之前踢過的雷丁青年軍近期轉了教頭,便一口氣更換所有風格不合的球員,可想而知英國職業足球變化之大。

始終唔走出comfort zone

你識唔識中文架,咁都叫走唔出 comfort zone

哪有錢

哪有錢

呢度去嘅巴打fb直播囉
據悉標準流浪新一季會由外籍教練執教,暫定下月16日開操。

Rambo又歸位?

我諗有75%係
20%狄恩短期工
5%巴貝利

狄恩人工應該高過垃圾rambo好多
所以冇可能搵佢啦

民主黨賣香港

哪有錢

呢度去嘅巴打fb直播囉

我就每個月1GB數據嘅
咁用多左你俾我直播都冇所謂

哪有錢

呢度去嘅巴打fb直播囉

我就每個月1GB數據嘅

1GB點生存到

哪有錢

呢度去嘅巴打fb直播囉

我就每個月1GB數據嘅

1GB點生存到

出街好少用電話
除左上連登同用TG之外冇用數據咁滯
喺英國係咪都係要用個乜鬼ifollow睇
🎉🎉🎉生日快樂!Happy birthday!

1/8 史譚 Robert Stamp
14/8 高尼路 Cristiano Cordeiro

Binc

據悉標準流浪新一季會由外籍教練執教,暫定下月16日開操。

Rambo又歸位?

我諗有75%係
20%狄恩短期工
5%巴貝利

狄恩人工應該高過垃圾rambo好多
所以冇可能搵佢啦

民主黨賣香港

呢個幾多年前
http://www.fifa.com/live-scores/teams/country=hkg/men/matches/index.html#year2017

31-Aug-2017 Singapore vs Hong Kong
5-Oct-2017 Hong Kong vs Laos
9-Nov-2017 Hong Kong vs Bahrain

廢金: who Tsun Dai? no live cant see
no la

真心覺得佢又再等球迷send email提佢

15萬人工買個ifollow濕濕碎啦

寧願佢唔撚睇
咪召佢入u19住呀
佢響貝利企穩陣腳先啦

團結香港 修補撕裂
FT 上海上港 4-0 基藍馬朋友隊
總比分4-3 晉級支那足協盃四強
btw四強有三隊上海球隊

假撚到 一場炒四球反cup 一場申鑫爆大冷 再一場副選含大炒7:2

假撚到 一場炒四球反cup 一場申鑫爆大冷 再一場副選含大炒7:2

this is Chi-Na

this is Chi-Na

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞