[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

希望5年後唔會係旺角場見到佢

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

最多變第個樂仔,點可能第2個9冲

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

所以遲啲如果仲有球員去外流,真係唔好揀英國,除非你有英國護照

true, 好似謝家榮,林樂勤中左伏

英文已經唔多識,仲叫佢哋去第到

Bury 真係專出 tai Chun d poster 呃 like

今次係開鑼match day programme封面
威過一般poster好多

貝利依家當佢中田英壽咁揾錢

700萬人市場唔細㗎,佢打得起加,隨時大賺一筆

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

挑,啲人捧港足咩?湊熱鬧之嘛,過幾年𠗕仔上到英冠之類,報紙又扯恆晒旗跟風,自然有班忽然球迷話要支持香港球員㗎啦

到時香港電視台買英冠嚟播

TVB一路都有喎英冠,不過擺係收費電視姐
本地足球專區,cow sir訪問
佢話原來拉斯錫send過message俾佢話想返香港落班,但cow sir話"無理由同啲球會sell佢架嘛,如果有球會人士聽到,覺得適合都可以聯絡佢"

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

挑,啲人捧港足咩?湊熱鬧之嘛,過幾年𠗕仔上到英冠之類,報紙又扯恆晒旗跟風,自然有班忽然球迷話要支持香港球員㗎啦

咁總有d人係傳媒炒熱左之後再變左港足死忠既
利申:我係

陳7捧得幾紅,連我個完全唔識足球嘅老媽子都噏得出

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

到時香港電視台買英冠嚟播

TVB一路都有喎英冠,不過擺係收費電視姐

我一路都唔知

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

陳7之後就冇下一個啦

你媽媽識佢可能係響娛樂版睇到陳7爆房呢

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

Same

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

陳7之後就冇下一個啦

唔知信報會唔會扯旗跟風呢

關心港足有無七千人

我覺得應該有1萬至兩萬

陳7之後就冇下一個啦

起碼有人知,唔理佢乜版啦,有人識先有人care
佢話原來拉斯錫send過message俾佢話想返香港落班,但cow sir話"無理由同啲球會sell佢架嘛,如果有球會人士聽到,覺得適合都可以聯絡佢"

拉斯錫成36歲
唔知水平keep唔keep到

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

所以遲啲如果仲有球員去外流,真係唔好揀英國,除非你有英國護照

佢地聽個agent 9up話一定搞到工作證。
Visa 呢家野真係要問下啲移民顧問

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

係要搵個好agent

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

咁冇法啦,但我相信如果有其他外流機會,我諗佢地都會去既,留喺個comfort zone 做山寨王冇意思
雖然香港大把山寨王

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

咁冇法啦,但我相信如果有其他外流機會,我諗佢地都會去既,留喺個comfort zone 做山寨王冇意思
雖然香港大把山寨王

比利時,北歐好似無咁緊

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

英國工作證一向難攞,阿仙奴簽廣島三箭個前鋒asano都冇工作證,普通香港人真係唔洗諗

除非係d細路仔過去學幾年野,咁就另計,但落班都係唔會有得係英國落

所以支國係咁送人去葡萄牙,容易落班,當然同中資有關
其實香港可以學下,定期送堆細路出去踢
而家雖然有,但規模太細
對於周六英甲開鑼戰主場鬥華素爾,奇勒便指戴偉浚很大機會上場:「我們有很多好球員,不過他依然有良好機會進入正選名單,最少我肯定他會列入大軍之中。」

英國佬講野未可盡信,可能客套話

踢港隊得唔得

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

英國工作證一向難攞,阿仙奴簽廣島三箭個前鋒asano都冇工作證,普通香港人真係唔洗諗

除非係d細路仔過去學幾年野,咁就另計,但落班都係唔會有得係英國落

而家雖然有,但規模太細

唔知香港同冰島個agreement會合作成點?

大頭係咪收左巴古沙錢成日同佢宣傳
十幾日喺港超post冇見過黃巢個分身9527~

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

係要搵個好agent

好耐之前,應該未去英國之前,林樂勤好似被山東魯能睇中,如果當初係揀上大陸,唔知佢宜家會點呢。會唔會喺支足未改港澳台球員身分之前,山東就同佢簽約先,真係好難講
現年30歲的保特(Usain Bolt)是曼聯球迷的身份早已公開的秘密。經理人Ricky Simms向《每日星報》表示足球於保特心目中很重要︰「他一直談到足球,已收到12間球會邀請試腳,我不想透露這些球隊的名字,只肯定他會與多蒙特跟操,因為Puma的CEO是我們的好友,也是多蒙特的贊助。」人到中年由頂級跑手轉營為足球員,其經理人不算太樂觀︰「我不認為30歲的跑手能出戰英超或德甲,或者操練6至9個月後有望踢得上英乙或英甲。若我說他踢不到歐聯會被保特打頭,然而他這般富有及享有美滿的生活,不容易找到動力在雨中與預備組操練。」

𠗕仔大戰保特?

驚變第二個歐沖

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

而家雖然有,但規模太細

唔知香港同冰島個agreement會合作成點?

啱啱先開始咋喎
十幾日喺港超post冇見過黃巢個分身9527~

樂仔都係工作證先留唔低
佢應該冇呢個問題

雖然香港大把山寨王

比利時,北歐好似無咁緊

北歐應該有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞