[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
【英國直擊.戴偉浚】貝利主帥大讚天分出色 證英甲開鑼戰勢披甲

英國時間周六(8月5日),貝利便迎來新一季英甲開鑼戰,主場面對華素爾的賽事。貝利周三舉行賽前記者會,領隊李爾奇勒(Lee Clark)坦言18歲香港小將戴偉浚有很大機會迎來職業球員生涯的「地標戰」。

香港01記者蘇子暘 英國直擊

https://www.hk01.com/sns/article/109344?utm_content=buffer2dab4&utm_medium=Social&utm_source=facebook+hk01&utm_campaign=buffer

搵定lin睇

英甲有直播??

有個叫iFollow嘅台播 一季110磅 可能都會有lin

ifollow係efl官方整嘅,110鎊一季有得睇晒英冠至英乙所有比賽

我都諗緊幫唔幫襯,其實好撚抵,問題淨係為咗睇浚仔,都唔知有幾多場踢
efl其他比賽真係無乜時間睇

點解今年先有啲咁正嘅野
上年我搵英冠睇搵得幾辛苦

荷蘭近年整體水準好似差咗, 唔知有冇機會試下闖荷乙或者再低一級, 只要外來人有心融入當地, 荷蘭人係唔會點排外

本田圭佑當年都係荷乙打起
不過佢果陣有人搭路去荷蘭
香港唔知有無人識果邊

喺荷蘭練下技術都好嘅

本地波 靜係識 搭路 去英國
其他國家 完全冇人脈

係啲家長淨係想英國,想順便學埋英文
學北歐話、荷蘭話=廢話
其實啲少人識嘅語文先好,香港識英文嘅多你個仔一個唔多啦on9

去英國咪又係群埋班香港人,支那人,有q用咩
除非你本身係好top 嗰堆啦

樂仔可以即時翻譯比廢金聽,咁係樂仔本身勁,定係真係關佢係英國留過幾年事?

睇你送去大城市定small town, 喺大城市住唐人區,可以一句英文都唔洗講

true
在印尼球壇效力多年的32歲阿根廷前鋒Gaston Castano將試訓標準流浪,球隊隨後會到馬來西亞進行集訓。

比利時,北歐好似無咁緊

北歐應該有機會

荷蘭近年整體水準好似差咗, 唔知有冇機會試下闖荷乙或者再低一級, 只要外來人有心融入當地, 荷蘭人係唔會點排外

本田圭佑當年都係荷乙打起
不過佢果陣有人搭路去荷蘭
香港唔知有無人識果邊

喺荷蘭練下技術都好嘅

本地波 靜係識 搭路 去英國
其他國家 完全冇人脈

係啲家長淨係想英國,想順便學埋英文
學北歐話、荷蘭話=廢話
其實啲少人識嘅語文先好,香港識英文嘅多你個仔一個唔多啦on9

去英國咪又係群埋班香港人,支那人,有q用咩
除非你本身係好top 嗰堆啦

樂仔可以即時翻譯比廢金聽,咁係樂仔本身勁,定係真係關佢係英國留過幾年事?

樂仔好細個已經去 係個邊讀書 英文點會差
在印尼球壇效力多年的32歲阿根廷前鋒Gaston Castano將試訓標準流浪,球隊隨後會到馬來西亞進行集訓。

印超?
【英國直擊.戴偉浚】貝利主帥大讚天分出色 證英甲開鑼戰勢披甲

英國時間周六(8月5日),貝利便迎來新一季英甲開鑼戰,主場面對華素爾的賽事。貝利周三舉行賽前記者會,領隊李爾奇勒(Lee Clark)坦言18歲香港小將戴偉浚有很大機會迎來職業球員生涯的「地標戰」。

https://www.hk01.com/sns/article/109344?utm_content=buffer2dab4&utm_medium=Social&utm_source=facebook+hk01&utm_campaign=buffer

搵定lin睇

英甲有直播??

ifollow係efl官方整嘅,110鎊一季有得睇晒英冠至英乙所有比賽

我都諗緊幫唔幫襯,其實好撚抵,問題淨係為咗睇浚仔,都唔知有幾多場踢

淨係有興趣睇浚仔 有啲貴 但英甲有冇電視台播?

你意思英國定香港,香港梗係矛啦
所以先諗到頭都爆

印超?

踢過印甲,
同印尼多隊
之前曾踢過迪恩教果隊

搵定lin睇

英甲有直播??

所以先諗到頭都爆

我意思係英國啊 因為英國有電視台播嘅話先有幾會搵到lin

印超?

踢過印甲,
同印尼多隊
之前曾踢過迪恩教果隊

成10年前踢過印超馬都拉聯 好似係奧丹雲治嗰隊

搵定lin睇

英甲有直播??

所以先諗到頭都爆

但唔排除有人會買ifollow然後stream比大家睇

英甲有直播??

所以先諗到頭都爆

英國唔計playoff一季播埋得十幾場英甲,仲要未必揀中bury喎,成24隊
另外假設有人stream efl,同一時間三個聯賽成30場波一齊播,stream唔到好多場啦,仲未計各地嘅頂級聯賽
真係die hard嘅貝利迷應該買晒季票入場,唔會得閒搞stream

所以先諗到頭都爆

英國唔計playoff一季播埋得十幾場英甲,仲要未必揀中bury喎,成24隊
另外假設有人stream efl,同一時間三個聯賽成30場波一齊播,stream唔到好多場啦,仲未計各地嘅頂級聯賽
真係die hard嘅貝利迷應該買晒季票入場,唔會得閒搞stream

咁要睇真係焗住買ifollow

所以先諗到頭都爆

咁要睇真係焗住買ifollow

諗諗下海外或者去咗其他地方嘅bury人可能有subscribe嘅
但始終小眾,唔知會唔會放stream

所以先諗到頭都爆

我上過ifollow佢要你揀隊,我懷疑你揀完先俾錢,然後播晒嗰隊
夢想FC主教練梁志榮則認為,隊中的年青球員在心態上仍未準備好應付港超。他指教練團近日已不斷向小將們強調要有做好準備的心態,否則就會被淘汰。至於在日前斷手的羅梓駿,「細榮」則指情況不算嚴重,並已於周三(2日)完成手術,周四(3日)已可以出院,而醫生亦表示可在兩周後拆線,不過球隊仍希望能帶他往泰國集訓,並讓他進行一些腿或腳部的訓練,目前估計可以於一個月後復出。
KIM SIR 是咪應該選戴生打大馬呢

所以先諗到頭都爆

我上過ifollow佢要你揀隊,我懷疑你揀完先俾錢,然後播晒嗰隊

剛剛認真睇,好唔清唔楚,連包啲咩都無寫明,又話海外同本地播嘅波有分別
騙騙地局咁

打咩位先

所以先諗到頭都爆

剛剛認真睇,好唔清唔楚,連包啲咩都無寫明,又話海外同本地播嘅波有分別
騙騙地局咁

但佢又話有得睇1500場波

打咩位先

Dai
Wang Tan

打咩位先

Dai
Wang Tan

奇勒快啲改造佢成為攻中

所以先諗到頭都爆

騙騙地局咁

但佢又話有得睇1500場波

好似係跟球隊買 即係110磅睇死一隊波全季46場比賽

其實選佢都驚影響佢上陣機會同狀態。
我諗除非佢已經係好固定正選同主力,如果唔係Kim都應該唔揀。
Kicking off at the start of the 2017/18 EFL season, overseas subscribers will pay the equivalent of per season for the service which will provide coverage of up to 46 live games per club. 

More than 1,500 matches will be available in HD quality, with iFollow showing every EFL league match live unless that match has been selected by the EFL’s overseas broadcast partners. 

應該£110只可以subscribe一隊一季46場波

其實選佢都驚影響佢上陣機會同狀態。
我諗除非佢已經係好固定正選同主力,如果唔係Kim都應該唔揀。

我覺得慢慢黎會好啲,仲要睇下國際賽期英甲有冇賽事
如果要攻中, 我地仲有av 同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞