[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(39)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
謝朗又借
東方龍獅足球隊Eastern Long Lions Football Team added 3 new photos.
22 mins ·

相信今日有嚟收睇季前熱身賽嘅球迷朋友,會發現東方龍獅足球隊陣中多咗幾位年輕面孔,其中司職後衛嘅「朱仔」朱俊橋適逢今日(8月3號)19歲生日,當然唔少得接受一班大師兄嘅生日「祝福」,快高長大球技躍進!

朱仔與同樣有喺今日熱身賽亮相嘅李嘉華、嚴梓維、北村祝,皆係從東方龍獅足球隊青年軍及預備組擢升到一隊跟操,希望能透過季前集訓,體驗一隊訓練強度,為日後實現職業球員目標做好準備!希望各位球迷畀多啲鼓勵我哋一班年輕生力軍💪🏻💪🏻💪🏻!

北村竹係who

前傑志青年軍
主教練司徒文俊表示,已確定來季李嘉華會成為東方大軍一員,現年21歲的李嘉華則表示已漸漸重拾港超節奏,希望今季能得到更多出場機會,並笑言父親未有給予他太大壓力。

靠老豆

上季是咪駿其
kitroom sports冇元朗衫掛乜嘢元朗錦旗

賣元朗錦旗囉

未有定真係冇
你知道嗎? 柒頭有三 無撐理文為大

25/8星期五晚上開league
打得夜波的球場得mk ,大球場,青衣
好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話
平哥真係唔跟垃立
好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話

有腦嘅都唔會編第一場啦屌,外國邊會第一場就巴塞對皇馬,曼聯對曼城

維基睇返嚟

16/2/2018 係農曆年初一

撞情人節

關我撚事咩

會員盧均宜扮有女

可以笑鳩d mk仔有場冇得入

維基睇返嚟

16/2/2018 係農曆年初一

撞情人節

關我撚事咩

會員盧均宜扮有女

可以笑鳩d mk仔有波冇得睇 (更正返 好似係作客)
好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話

有腦嘅都唔會編第一場啦屌,外國邊會第一場就巴塞對皇馬,曼聯對曼城

咁就仆街啦,編果個好似真係冇架喎
好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話

巴打都收到料?

好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話

呢場最適合編11,12月星期六1730,避賽馬谷入場人數,天氣又好
好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話

呢場最適合編11,12月星期六1730,避賽馬谷入場人數,天氣又好

上年好似都差唔多
好大機會係mk
即係傑志或東方主場比賽

傑志vs東方

留返季中先大戰好d

唔會第一場就黎下話

唔洗幫足總度 冇用
清泉理個陣容屈撚到
下季既愛隊 不作他想

大埔?

就咁睇已經好過尖FC

尖FC水平同垃隊參唔多

就咁睇已經好過尖FC

前線有中上遊級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞