[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

其實有冇絲打知而家逐次保養個價係點?
有新part 想join 但驚佢而家d 價錢唔清唔楚咁

其實你fb inbox問佢一定答架喎
underarm, o位 頸後做夠8次就已經永久唔洗再比錢
要比錢嘅保養:全手$300一次 全腳$400 full bikini $200 其他我無問
前後包埋比左錢個8次 做夠10次嘅部位就永久
利申 book左十月尾做 無得比信用卡有少少傷心

全面/身/背 $250一次
但佢答我做夠10次意思係唔計開頭比左錢4次+4次保養果8次架,係保養逐次收費起計買夠10次先有永久保養

唔該哂兩位絲打
原來係咁樣計十次保養
我初期join係計埋開頭比錢嗰幾次
脫開真係有條路 本身脫underarm, 跟住小腿, 再全面
而家想打埋肚

呢個係我唔再搵a+既理由
佢所謂既新優惠根本搵人笨
以前可能小腿$1000x4就永久保養
佢依家所謂優惠係$1000x4先得個4次免費保養再加10次$250先有永久
咁即係要比6250 咁同貴左有咩分別

但認真問 8次唔夠咩?
我本身毛都粗嘅 Expect做到好幼好幼 就算仲有少少生但夠幼 唔明顯都唔緊要
想知其實8次夠唔夠做

每個人毛囊都唔同
我underarm係佢果到打左4次 都慢慢生返d
不過我懶唔去保養 不過遲下都要 愈黎愈明顯

明白 我係一個終極毛孩 希望岩我啦
坊間淨係做手腳都成萬蚊 佢呢個promo對我嚟講都真係幾吸引嘅
上面 $1088 個個係咪打手嚟架 燒到我呀好想狗衝但又怕伏 $1088全腿真係好吸引

要比錢嘅保養:全手$300一次 全腳$400 full bikini $200 其他我無問

但佢答我做夠10次意思係唔計開頭比左錢4次+4次保養果8次架,係保養逐次收費起計買夠10次先有永久保養

唔該哂兩位絲打
原來係咁樣計十次保養
脫開真係有條路 本身脫underarm, 跟住小腿, 再全面
而家想打埋肚

佢依家所謂優惠係$1000x4先得個4次免費保養再加10次$250先有永久

但認真問 8次唔夠咩?
我本身毛都粗嘅 Expect做到好幼好幼 就算仲有少少生但夠幼 唔明顯都唔緊要
想知其實8次夠唔夠做

每個人毛囊都唔同
我underarm係佢果到打左4次 都慢慢生返d
不過我懶唔去保養 不過遲下都要 愈黎愈明顯

始終永久保養比起八次都差好遠
你隔兩三個月去補打下好過你完全唔理佢
所以我都諗緊邊到打肚好了
a 記愈黎愈唔透明
今日去dexon做755脫毛
臨走之前俾佢sell咗我$12800嘅808全身脫毛plan
原先我都諗住唔買 因為最想做嘅full leg underarm係m記已經做緊(當時學生價連eps個95折)我去dexon都係做個上唇同手指 其他部分嘅毛我自己覺得其實有定冇都冇咩所謂

點知到佢sell 808部機可以袪黑色素同美白收毛孔我就心動咗
因為背脊有好多暗瘡印同手腳有好多色素印喺到 想整走好耐
最後佢折返之前暑假$9800個價 同埋送背脊啲treatment俾我
到底我係咪做咗水魚

講啲唔講啲
係$3950 × 4 = $15800 八次喎

問左,佢個優惠只限平日2-5去做
過左8次要逐次保養收錢

唔該哂兩位絲打
原來係咁樣計十次保養
而家想打埋肚

佢貴左都平過人地好多呢
上面 $1088 個個係咪打手嚟架 燒到我呀好想狗衝但又怕伏 $1088全腿真係好吸引

我聽日試 聽日包膠 非打手 打手一世都脫唔到毛

等我睇埋你個review再決定埋去唔去馬先
咁平真係好吸引,但又好危險
我期待又怕受傷害
後日準備去a+做第一次full bikini
有無絲打知需唔需要自己剃左先去做?
定係交俾冶療師幫手費事剃損?

我今日去左啦,自己剪加剃
不過剃得衰,損啦又紅啦
所以用左最低度數打都有d痛
我join左full bikini但今日打左bikini line先
下次好返d先再打
自己剃真係要小心d用返專用的bikini剃刀

去sasa買,有款bikini剃刀好用,唔會剃損
bikini位剃損左好煩

我諗到都覺得好痛
a 記出左全身脫毛優惠

佢又冇講8次之後幾錢
淨係脫全腳全手全背都抵啊3950

上個禮拜先join左$2000脫full leg 依家加多少少就有全身

屌呀 我仲要book埋今個月做full arm

我聽日試 聽日包膠 非打手 打手一世都脫唔到毛

等我睇埋你個review再決定埋去唔去馬先
咁平真係好吸引,但又好危險
我期待又怕受傷害

佢部機755係咪即係同M記一樣?
你做完手腳有冇紅同起哂雞皮呀?
今日去dexon做755脫毛
臨走之前俾佢sell咗我$12800嘅808全身脫毛plan
原先我都諗住唔買 因為最想做嘅full leg underarm係m記已經做緊(當時學生價連eps個95折)我去dexon都係做個上唇同手指 其他部分嘅毛我自己覺得其實有定冇都冇咩所謂

點知到佢sell 808部機可以袪黑色素同美白收毛孔我就心動咗
因為背脊有好多暗瘡印同手腳有好多色素印喺到 想整走好耐
最後佢折返之前暑假$9800個價 同埋送背脊啲treatment俾我
到底我係咪做咗水魚

808真係脫一世 可能皮膚會好啲啲
但想脫毛真係一定揀755

755我係m記做咗4 5次已經見到效果 上次做到第10次就已經叫我有需要先再去 唔洗keep住兩個月打一次

Dexon嗰到主要我都係想要佢所謂嘅嫩膚功能 因為我除咗v line同underarm啲毛其他部位毛都好幼身 要細心近睇先看到 所以其他位脫唔脫都冇所謂

個人講808部機可以揀嫩膚mode同脫毛mode 仲話嚟緊會換晒新嘅808機 新機嫩膚功效會upgrade 其實係咪真 上網搵唔到有關808機可以嫩膚嘅講法 有冇絲可以解釋下

打完 係咪有人想知感想

摩牙摩牙

打完 係咪有人想知感想

摩牙摩牙

我啲毛都同絲打你差唔多level
平時剃完腳一晚第二日都出返啲毛頭出嚟
咁聽你咁講都可以一試
book 9號 去馬先等我

感謝絲打

打完 係咪有人想知感想

摩牙摩牙

不過佢個價係咪淨係for平日12-5點
繁忙時間個價點計?

打完 係咪有人想知感想

摩牙摩牙

繁忙時間個價點計?

打完 係咪有人想知感想

摩牙摩牙

繁忙時間個價點計?

喺fb睇返個名 佢地話用"Gentlee Laser 755nm"
到底係打錯字定 真係唔係gentlelase pro?
捉字虱 sorry

打完 係咪有人想知感想

摩牙摩牙

睇定啲先
廢事愈多人讚愈唔掂 好似yanis咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞