[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

我想JOIN A+係咪可以就咁打上去約
定都有refer?
我想脫手指+bikini
之前去過m記試做underarm真係好白滑
但係畀阿媽知道咗唔畀我join
之後就grad,見到a+咁好評又特價就去咗做
拖到宜家grad咗張證過咗期
想回頭返m記做大專價都無

Refer價囉 我之前都係好似你咁
你想做邊度啊

可能underarm都過去m記做
a+打完一次好似都無褪黑個效果,同埋都會痛

你想做邊度啊

[member]我當時join m記都有咁既心態 就係下次先join另一part 之後再問番consultant 佢話refer價只限第一次join先有(所以part都有10% off) 下次就沒 我個時就係話下次先算 就沒join到 [/member]
yanis平時打完都係即時約下次
依家要我whatsapp book時間
都算,屌啊已讀不回
咁book乜鬼啊

你想做邊度啊

Underarm我係m記做緊$6840

你脫咩位先
我係巴打請問想激光脱鬚,20 laser定aplus定laser koo好,定其他更好,thanks!!

20laser 收皮啦
我做全胸 做在6次都未得
次次BOOK都話FULL
我9月頭要BOOK 10月頭先有得做~

你脫咩位先

underarm

你脫咩位先

underarm

你想做邊度啊

咁平 係學生價?
Join 左Lumiere 打underarm
無後悔既 因為唔太Hardsell
不過打左5次仲有毛
佢話打多睇下點
6次仲有係咪正常架其實?

你想做邊度啊

咁平 係學生價?

Refer 價
追完post就去左aplus $980脫underarm
我放工時間上去都唔洗等
計埋填form畀錢 廿分鐘就搞掂
真係零sell唔會hea打
幫我打嘅係suki 每邊打左四十幾下

另外想問下絲打 consultant同我講打完最好兩星期先好剃毛 但係我又唔係幾接受到兩個禮拜唔剃 通常你地打完之後幾耐會剃毛?
我放工時間上去都唔洗等

另外想問下絲打 consultant同我講打完最好兩星期先好剃毛 但係我又唔係幾接受到兩個禮拜唔剃 通常你地打完之後幾耐會剃毛?

我打完後幾日就剃

利申: 打full leg
Join 左Lumiere 打underarm
無後悔既 因為唔太Hardsell
不過打左5次仲有毛
佢話打多睇下點
6次仲有係咪正常架其實?

因人而異啦
我underarm打咗十一二次先完全冇,但打到第四五次已經係淺色毛同埋要個幾月先生出嚟,我覺得可以接受

我放工時間上去都唔洗等

我打完後幾日就剃

利申: 打full leg

我諗最緊要唔好抆就得
今日第一次上Y記脫 都等咗大半個鐘先入得 未畀錢嗰下勁想走
有無人做過Beauskin 采肌醫學?

聲稱絕不硬銷 755機 永久保養

全身脫毛:HK$16,800
全手:HK$3,800 (上手臂及前手臂)
全腿:HK$3,980 (大腿、小腿連膝蓋)
全比堅尼:HK$3,600
有無人做過Beauskin 采肌醫學?

聲稱絕不硬銷 755機 永久保養

全身脫毛:HK$16,800
全手:HK$3,800 (上手臂及前手臂)
全腿:HK$3,980 (大腿、小腿連膝蓋)
全比堅尼:HK$3,600

咁平嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞