[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

利申 本身有係cutxx做緊underarm

你想做邊度啊? 上次我個fd介紹我去都算試得多左(好似係 )如果你真係join我可以refer 你
Tg:https://t.me/ballbear

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

我都有睇 本身諗住join 但係連有咩位做都搵唔到

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

Underarm, full leg都有wor
我個fd果陣join full leg$10000(仲讀緊U果陣)

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

我個fd果陣join full leg$10000(仲讀緊U果陣)

咁正

咁正[/quote]
講多無謂 打去問最實際

效果如何?點用ga?

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

咁正

啱先佢打左黎 約左後日上去做Pro test同體驗

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

咁正

啱先佢打左黎 約左後日上去做Pro test同體驗

可唔可以順手幫手問下full arm學生幾多
唔該絲打
食屎啦
佢話我游過水唔比我做激光
早到又唔早做得
等撚左咁耐 哂鳩哂我啲時間

medilase呀仆街

效果如何?點用ga?

家用彩光機脫得好慢
good luck
早幾日上yanis,
第一次上去唔洗點等就有得入,件袍成浸香水味,好彩自己帶左背心,
入到去打打下竟然話換要cooling搞左十幾分鐘凍住咁等仲要sale facial又sale脫全身一萬幾左右,
到個staff再返入黎就話唔記得打到邊問返我我都唔知架,打打下有人叫佢出去,我又繼續等喇,等完又問我打到邊
我估扣左等d時間,打左十分鐘左右咋 full leg+lower arm
早幾日上yanis,
第一次上去唔洗點等就有得入,件袍成浸香水味,好彩自己帶左背心,
入到去打打下竟然話換要cooling搞左十幾分鐘凍住咁等仲要sale facial又sale脫全身一萬幾左右,
到個staff再返入黎就話唔記得打到邊問返我我都唔知架,打打下有人叫佢出去,我又繼續等喇,等完又問我打到邊
我估扣左等d時間,打左十分鐘左右咋 full leg+lower arm

打到邊都唔記得
想點啊

好不安

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

即係full leg都有優惠? 幾錢呀?
Yanis $3000 個facial plan值唔值得做?
試做時比佢狂sell

垃圾之中嘅垃圾
佢本身賣緊$980
你覺得值唔值$3000?

佢話$3000做到30次機
出面無可能做到咁抵
又話可以做炭粉幫我去黑頭粉刺 同埋去油脂粒
但大家有無做過佢既facial?係咪keep住做都無咩效果?

記得之前有yanis 前staff出黎講過
除左脫毛機之外全部機都係淘寶/大陸機

佢啲facial送比你都唔好做
做到敏感爛面 投訴又block你電話
Yanxx =黑店 狗也不屌

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

Full leh我個fd做 $10000啊學生價
唔知有無變到wor
絲打係學生定唔係啊?
早幾日上yanis,

打到邊都唔記得
想點啊

好不安

如果唔係貪做大part咁平,真係唔好去
有冇人係m記做緊full face? 效果如何會唔會好乾生暗瘡?
Yanis $3000 個facial plan值唔值得做?
試做時比佢狂sell

垃圾之中嘅垃圾
佢本身賣緊$980
你覺得值唔值$3000?

佢話$3000做到30次機
出面無可能做到咁抵
又話可以做炭粉幫我去黑頭粉刺 同埋去油脂粒
但大家有無做過佢既facial?係咪keep住做都無咩效果?

記得之前有yanis 前staff出黎講過
除左脫毛機之外全部機都係淘寶/大陸機

佢啲facial送比你都唔好做
做到敏感爛面 投訴又block你電話
Yanxx =黑店 狗也不屌

你試過做到爛面咁誇?😱😱😱
咁真係好差

我朋友 投訴又比人block
不過嘈左一輪退左錢就算數

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

唔知有無變到wor
絲打係學生定唔係啊?

學生呀 m好少做優惠 之前追post都好似沒咁平 係咪永久保養呀?
有沒得分期比 一次過比好肉尺

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

唔知有無變到wor
絲打係學生定唔係啊?

學生呀 m好少做優惠 之前追post都好似沒咁平 係咪永久保養呀?
有沒得分期比 一次過比好肉尺

我都唔知啊。都係我個fd講
應該有得永久保養啦,佢地就係sell永久保養
有得分期架!我用左渣打分24個月
絲打去做pro test試下先啦
有冇人係m記做緊full face? 效果如何會唔會好乾生暗瘡?

朋友做緊幾好
無瘡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞