[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

無得假,佢講明用Gentlelase 755,除非用假機,價錢岩既就去馬

絲打可唔可以講下做成點 伏唔伏

devon 都幾hard sell開頭
之後見我可能係學生就無sell
初頭sell到我join小腿 5000幾
效果ok

依加想打全身 周身都係毛 好煩 好想搵間好既真材實料搞掂佢

有學生證既話
m記啦
比起在職人士 平更多
效果 service都好

無啦 今年grad
之前devon sell我9800左右全身
但未搵到工唔join住
岩岩追post先知全身要成10萬
我記得之前好似有人講過aplus 全身萬幾
喊出黎

佢個個9千8 808機黎
咁不如比多少少join aplus

808我係devon 搞underarm 有效果但唔係脫清哂 只有減少同毛孔細左 但都有一點點印咁 755小腳係得3 4個月唔搞佢都係得幾條長毛仔

我打808 upper lip冇咩效果
808係咪唔會好似755咁打完甩啲毛出嚟?
後日準備去a+做第一次full bikini
有無絲打知需唔需要自己剃左先去做?
定係交俾冶療師幫手費事剃損?
devon 都幾hard sell開頭
之後見我可能係學生就無sell
初頭sell到我join小腿 5000幾
效果ok

依加想打全身 周身都係毛 好煩 好想搵間好既真材實料搞掂佢

有學生證既話
m記啦
比起在職人士 平更多
效果 service都好

無啦 今年grad
之前devon sell我9800左右全身
但未搵到工唔join住
岩岩追post先知全身要成10萬
我記得之前好似有人講過aplus 全身萬幾
喊出黎

佢個個9千8 808機黎
咁不如比多少少join aplus

808我係devon 搞underarm 有效果但唔係脫清哂 只有減少同毛孔細左 但都有一點點印咁 755小腳係得3 4個月唔搞佢都係得幾條長毛仔

我打808 upper lip冇咩效果
808係咪唔會好似755咁打完甩啲毛出嚟?

開心share下

可唔可以俾個名?
好燒

呢枝

30次 應該差唔多要兩皮?
絲打好rich

原價2萬幾
問人拎referral join新會員折左$13000

想知+1 考慮緊好無脫full bikini
原本想叫你fb inbox 佢問,但醒起呢2日紅假

係啊就係咁先麻煩,佢又無打電話同我confirm booking
做完再分享!

係啊就係咁先麻煩,佢又無打電話同我confirm booking
做完再分享!

開心share下

可唔可以俾個名?
好燒

呢枝

邊度有得買?

Aplus 同 M記嘅full bikini係咪都包哂ivo
一直想做但決定唔到
Aplus 同 M記嘅full bikini係咪都包哂ivo
一直想做但決定唔到

M記唔包o位架 要另外俾錢
利申 m記做full bikini
a 記出左全身脫毛優惠
脫毛咁貴,其實試下淘寶買好過啦
英国Bosidin激光脱毛仪光子冰点无痛脱毛器全身家用唇毛腋毛私处【包邮】
【在售价】668.00元
【券后价】368.00元
【下单链接】http://e22a.com/h.Hz1nNs
-----------------
复制这条信息,¥q1LK0feA5Uu¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

剃咗先啦
未做過脫毛應該都係森林架喇,我諗冇人想對住你個西慢慢剃
最少剃晒三角位啦
a 記出左全身脫毛優惠

佢又冇講8次之後幾錢
淨係脫全腳全手全背都抵啊3950
a 記出左全身脫毛優惠

佢又冇講8次之後幾錢

上個禮拜先join左$2000脫full leg 依家加多少少就有全身
a 記出左全身脫毛優惠

佢又冇講8次之後幾錢

上個禮拜先join左$2000脫full leg 依家加多少少就有全身

我上個月都join左8000全腿
a 記出左全身脫毛優惠

全身包唔包面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞