[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇人係m記做緊full face? 效果如何會唔會好乾生暗瘡?

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡
做脫毛之前fu 保濕mask就ok
做左我覺得上妝貼左同睇落白左

利申 本身有係cutxx做緊underarm

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

我都有睇 本身諗住join 但係連有咩位做都搵唔到

Underarm, full leg都有wor
我個fd果陣join full leg$10000(仲讀緊U果陣)

即係full leg都有優惠? 幾錢呀?

Full leg 我年頭問左consultant
大概要$17000
我用m記大專生優惠join 左full face full bikini
放棄左full leg
有無巴絲自己剃
有咩產品好用

有冇人係m記做緊full face? 效果如何會唔會好乾生暗瘡?

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

我個fd果陣join full leg$10000(仲讀緊U果陣)

咁正

啱先佢打左黎 約左後日上去做Pro test同體驗

可唔可以順手幫手問下full arm學生幾多
唔該絲打

可以
打算到時唔帶信用卡上去費事比佢sell到
我唔諗住做完test就即刻join

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

我覺得做完上唇好明顯(我係毛孩
本身成塊面都多毛
諗住淨係上唇 但俾佢sell完忍唔住join full face
而家無後悔

我呀
如果皮膚太乾會爆瘡

我都係💁🏿做完都唔算乾

我覺得做完上唇好明顯(我係毛孩
本身成塊面都多毛
諗住淨係上唇 但俾佢sell完忍唔住join full face
而家無後悔

多毛join laser真係好爽
大家同一價錢,但感覺好似抵好多

我都想買返個bikini位

我個顧問話$12000 full bikini,但我見m記而家有分ceo同elite時段,唔知12000係咪咩時段都得

問咗個顧問又話ceo時段要refer一個朋友或用積分先換到

唔知冇水我
想問下有去過Medilse打full bikini 嘅絲打覺一得痛唔痛

利申:好怕痛
想問下有去過Medilse打full bikini 嘅絲打覺一得痛唔痛

同問

我朋友話係2x beauty打bikini位痛到標眼水

同問

痛唔痛唔太關係邊間打事,關佢開幾多度事多啲
當然m 記部機好似話拎左專利會無咁痛
但係我肯定佢開7度乜技術都無撚用

細部位比佢做好唔抵咁

咁正

可唔可以順手幫手問下full arm學生幾多
唔該絲打

可以
打算到時唔帶信用卡上去費事比佢sell到
我唔諗住做完test就即刻join

等你呀 順手問埋係唔係咩咭都可以分期
好想自己上去問 但日日都返工

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

做乜唔打咗去問先

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

做乜唔打咗去問先

一見到個優惠就心急登記左 反正都係試做唔啱就算
食屎啦
佢話我游過水唔比我做激光
早到又唔早做得
等撚左咁耐 哂鳩哂我啲時間

medilase呀仆街

佢唔俾你做好過你做完burn啦
我個frd都試過食完藥唔俾打
但係咁都證明佢地真係有監控
激光呢家野,安全第一啦

同埋你自己早到咗 人地有咁多客又唔係隨時standby黎serve你,無得早做好合理喎
如果個個一上去都可以即做,咁仲約時間黎做乜
除非你話你準時都仲要等好耐啫

同問

其實我之前去musee做過,頭幾次雲只有小小痛,可接受。但上次做有啲位唔知點解痛到彈起,所以想試下Medilase

同埋次次做完D毛都唔會全部甩晒 用彩光脫真係脫到2046都未脫完

同問

其實我之前去musee做過,頭幾次雲只有小小痛,可接受。但上次做有啲位唔知點解痛到彈起,所以想試下Medilase

同埋次次做完D毛都唔會全部甩晒 用彩光脫真係脫到2046都未脫完

musee唔係彩光咩 彩光都會痛?
無知一問,點解游完水唔做得?
無知一問,點解游完水唔做得?

係咪皮膚會變乾同驚曬親?

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

即係full leg都有優惠? 幾錢呀?

Full leg 我年頭問左consultant
大概要$17000
我用m記大專生優惠join 左full face full bikini
放棄左full leg

心郁郁好心做 絲打呢兩個位做左幾錢?

肯肯定得細部位

細部位比佢做好唔抵咁

咁正

等你review

近陰唇好痛
不過打多幾次就冇咁痛
佢話越黑越多毛就越痛
有次遇到個治療師 每打一野幫我立刻禁住 真係會冇咁痛
之後booking就keep住指名搵佢打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞