[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
幾年前join medi
但懶成日唔去做
毛太多 最近心思思想買脫毛機

medi 唔係永久保養咩?
睇完呢個po想衝去脫毛
但係想問下各位有無人之前係"蚊"毛
我"蚊"左好多年 搞到好多倒生,有啲直頭生係肉出面 真係要損晒流血先了到條毛出黎

上網睇有人話要做peeling先去脫毛?
定係其實倒生都可以就咁去脫

打完倒生會易啲出返黎
medi 話介紹朋友 朋友可以有10%回贈 送額外療程
有興趣可以搵我referral
tg: maliup

我都試過咁 不過係自己衰 脫完之後本黎冇乜野 但著左條比較窄嘅褲 然後除嗰陣磨到咁 痛到pk 差唔多一星期先冇事

本身隻腳乾?
定打完之後出太多汗"醃"到咁?
留名
幾年前join medi
但懶成日唔去做
毛太多 最近心思思想買脫毛機

medi 唔係永久保養咩?

係呀 但我其他位都有毛 無咁多錢
如果有絲想join medi我可以幫refer

無得假,佢講明用Gentlelase 755,除非用假機,價錢岩既就去馬
有frd refer medilase underarm $6840永久
對比其他真係貴好多

想知效果係咪真係會好過其他?或者無咁痛?

定係其實咁貴係唔值
岩岩又做完underarm cps
好爽

好唔尋常啊
同左治療師講未?有咩回應?
有frd refer medilase underarm $6840永久
對比其他真係貴好多

想知效果係咪真係會好過其他?或者無咁痛?

定係其實咁貴係唔值

六千幾先一個細位 俾我就唔捨得
已經book左下星期做688 上網book係咪到左就可以即刻做?

咁多位絲打 奉勸大家真係唔好係y記做facial啦
好恐怖
如果係脫全身 係咪都係yanis最平
已經book左下星期做688 上網book係咪到左就可以即刻做?

係呀,做之前會sell你,自己醒水

打算到時淨係帶688同男朋友去

btw岩岩book埋a+360度全腿 但又心思思唔知10月會唔會平啲

btw岩岩book埋a+360度全腿 但又心思思唔知10月會唔會平啲

一直拖啦 去到出年會平

一直拖啦 去到出年會平

咁多位絲打 奉勸大家真係唔好係y記做facial啦

好撚恐怖

咁啱既我都有去a+,不過係小腿only
諗緊好無join埋full bikini
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞