[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

想買脫毛機 呢款最多評價
但明明呢個model官網已經冇賣 點解Amazon仲有得賣嘅?

想買脫毛機 呢款最多評價
但明明呢個model官網已經冇賣 點解Amazon仲有得賣嘅?

Amazon 未必係官方seller 嘛
個道理就好似你去專櫃已經無晒,但係有機會sasa,colourmix,卓悅果啲會有
Btw 講起單呢樣野,我諗大部分脫毛公司都唔會俾單個客,因為佢地自己要留底
但係你係絕對有權拎返自己果份黎睇(當然睇完要俾返佢)
張單會寫晒你啲資料,你買左乜療程,用咩方法俾錢,俾左幾錢都會有得睇
所以如果唔清楚係peak 定non peak 問下佢拎黎睇啦
如果佢寫得唔清唔楚記得要求佢寫返,先唔會口同鼻拗

唔俾單個客完全唔合理喎
正常啲單一定係一式兩份,一份客一份公司
白紙黑字先有保障
Btw 講起單呢樣野,我諗大部分脫毛公司都唔會俾單個客,因為佢地自己要留底
張單會寫晒你啲資料,你買左乜療程,用咩方法俾錢,俾左幾錢都會有得睇
所以如果唔清楚係peak 定non peak 問下佢拎黎睇啦

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

其實係唔合理,不過呢行係咁樣做開

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

好彩join 嘅時候m記有俾單我

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

所以m 記除左貴之外其實真係無乜唔好嘅

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

除左俾錢果下好肉痛之後都無咩唔開心
佢算做得幾好

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

Dermes 同 a+ 都有過底單喎

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

上面有絲打先話完做左兩年幾都無單
岩岩去完朗晴坊yanis
原來開埋11樓
岩岩去完朗晴坊yanis
原來開埋11樓

咁撚好搵呀佢地

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

除左俾錢果下好肉痛之後都無咩唔開心
佢算做得幾好

同意 果下真係超肉赤
lm
睇到呢度嘅評價去左a+ 打underarm 全程10分鐘完成 打得好快 每邊打左10幾下啦 係唔係正常架
Btw 真係一句都無sell 一打完佢就離開左間房叫我自己搞掂

其實佢係真係0 sell
但唔知自己係咪奴性重
覺得佢地唔sell 又唔會同你傾計好似有d 唔係好夠caring
仲要有小小好似想你快d走咁(不過可能錯覺)

唔俾單個客完全唔合理喎
白紙黑字先有保障

上面有絲打先話完做左兩年幾都無單

dermes真係冇單呀 ... 簽嘢都係用手寫板簽點樣過底單
可能佢有send返email俾我但我真係唔覺眼

aplus個兩隻單都好簡陋,第一次簽個份同意書就都幾簡單,之後每次做treatment個張就更加唔好講
有冇絲打join左aplus $8000 full leg??
想問下係咪8次就會脫得哂
同埋係咪已經算最抵?
有冇絲打join左aplus $8000 full leg??
同埋係咪已經算最抵?

睇膚質

full arm呢個價好吸引 好想🐶衝 辛苦絲打啦
但我食緊類固醇

有係m記做腳 次次做完見consultant個陣 佢都會話你d積分就過期 問你會唔會想做埋第到 係就要快d join 因為下個月會調整價格
都唔知係咪統一講法 用價格調整黎吸引你做

好似一年調一次乍喎 同啲分會過期架咩

我join左年半 佢次次都話積分就過期 叫我考慮用左佢做其他part 但我冇聽佢講 d分到依家咪都仲係到

我個consultant 又無喎
我有次主動問佢有無過期佢都幫我check話唔會

而家仲有無得積分換單次果酸?
我2015年join m記時有,我朋友2017年join話顧問無同佢提過積分會過期呢樣野

果酸佢都無點提過 我唔係咁清楚

我都係2015年join佢都無同我提過
你要唔要換過個consultant

我consultant已轉咗4個
而家呢個啱啱先開始夾佢

有係m記做腳 次次做完見consultant個陣 佢都會話你d積分就過期 問你會唔會想做埋第到 係就要快d join 因為下個月會調整價格
都唔知係咪統一講法 用價格調整黎吸引你做

好似一年調一次乍喎 同啲分會過期架咩

我join左年半 佢次次都話積分就過期 叫我考慮用左佢做其他part 但我冇聽佢講 d分到依家咪都仲係到

我個consultant 又無喎
我有次主動問佢有無過期佢都幫我check話唔會

而家仲有無得積分換單次果酸?
我2015年join m記時有,我朋友2017年join話顧問無同佢提過積分會過期呢樣野

果酸佢都無點提過 我唔係咁清楚

我都係2015年join佢都無同我提過
你要唔要換過個consultant

我consultant已轉咗4個
而家呢個啱啱先開始夾佢

我仲係同一個
同埋係咪已經算最抵?

前幾日做左第一次
睇到呢度嘅評價去左a+ 打underarm 全程10分鐘完成 打得好快 每邊打左10幾下啦 係唔係正常架
Btw 真係一句都無sell 一打完佢就離開左間房叫我自己搞掂

但唔知自己係咪奴性重
覺得佢地唔sell 又唔會同你傾計好似有d 唔係好夠caring

我都有啲咁嘅感覺 好似想快啲做完快啲走咁 明明都無下一個客

但唔知自己係咪奴性重

我都有啲咁嘅感覺 好似想快啲做完快啲走咁 明明都無下一個客

其實呢啲打緊果陣點解會同你傾計係想套你料
睇下有咩可以sell 你/你有咩禁忌唔提得/你係咪難搞客/你受軟定受硬等等 好多野私底下會mark 你record
唔係真係care 你呀 啲顧問係張野度寫到作文咁屌個客我都見過
因為佢地唔係次次同一個人,唔寫低嘅話下手唔識sell 你
唔好咁傻豬啦
同埋係咪已經算最抵?

扺就唔算最扺,yanis 應該2000左右可以full leg
8次脫唔脫得晒睇你啲毛吸唔吸光,通常愈粗愈黑就愈易吸
同埋係咪已經算最抵?

扺就唔算最扺,yanis 應該2000左右可以full leg
8次脫唔脫得晒睇你啲毛吸唔吸光,通常愈粗愈黑就愈易吸

我係上腿+下腿$1000
好奇腳掌腳指位會唔會好多人脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞