[做伸手黨會無人理你]脫毛討論區#6

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
好多絲都話m記好 多口問句有冇得分期
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

有啊!hsbc做15到24個月
絲打去左試下先囉,再決定join 唔join~
同埋可以refer 你

我得東亞 我去試通常join埋所以準備好先
等我草一二個月再去 btw多謝絲打
有冇人試過A plus $980一個部位永久個plan呀 好心動
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

有啊!hsbc做12個月
同埋可以refer 你

唔使客氣 有需要搵我囉✌🏼
sor渣打先係24 HsBC 12 個月
有冇絲打全身皮膚比較乾,或者乾到有蛇皮咁做過激光? 我個人又多毛又乾
對腳茶完cream都係好乾,乾到會反光咁
好想做激光了結d毛,但怕做完d皮膚會更差
我想問有冇咩超級保濕body lotion可以介紹

我都係超乾 乾到有濕疹嗰啲
用qv cream或者凡士林隻蘆薈cream而家好咗好多 後者價錢平啲
另外我攞過logon幾百蚊嗰啲導入機黎導入手手腳腳啲乾嘅位 都幾work
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

好似係有嘅但我一炮比曬廢事煩

決定草一二個月錢再去m記

一炮俾好似會再有discount添
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

有幾多discount
Dermes 簽完之後先話6-10pm 要加錢
簽果時又唔撚講
明明做10次, 做完一次就話要Renewal, 如果唔係無咩機會做Booking

正唔正常?
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

有幾多discount

好似睇你做邊度,佢會送小部位俾你如果你過某個錢
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

有幾多discount

好似睇你做邊度,佢會送小部位俾你如果你過某個錢

我記得我嗰時好似5% off
有冇人試過A plus $980一個部位永久個plan呀 好心動

追下post
啱啱出黎做野冇咁多錢
冇就揀a記了

我爬下舊post先再

有啊!hsbc做15到24個月
同埋可以refer 你

其實大部分卡大公司都會做到分期
就算做唔到你都可以碌晒打上銀行,俾小小錢之後銀行幫你分期咁
有冇絲打全身皮膚比較乾,或者乾到有蛇皮咁做過激光? 我個人又多毛又乾

用油 植物油大大pat 咁揸落去
利申沙漠

其實可以脫曬毛之後自己做果酸架,自己買其實唔貴。。。

唔算平,但唔會貴
簽果時又唔撚講
明明做10次, 做完一次就話要Renewal, 如果唔係無咩機會做Booking

正唔正常?

Dermes 就黎榮登黑店
簽果時又唔撚講

正唔正常?

dermes不嬲都有分peak同non-peak
如果識人其實可以用non-peak價買到peak嘅時間
不過做十次要renewal係指renew啲咩?

我都係 想知幾時會冇左個plan,依家join緊另一間
想問搽完類固醇藥膏要隔幾耐先可以做?
係Devon脫 佢一時話7日 一時又話兩三個星期
同埋係全身都唔搽得定係脫既部位唔搽得
唔該曬

我都係超乾 乾到有濕疹嗰啲
用qv cream或者凡士林隻蘆薈cream而家好咗好多 後者價錢平啲
另外我攞過logon幾百蚊嗰啲導入機黎導入手手腳腳啲乾嘅位 都幾work

等我試下先

用油 植物油大大pat 咁揸落去
利申沙漠

揸完點避免hi到周圍都係
好怕油淋淋
簽果時又唔撚講

正唔正常?

dermes不嬲都有分peak同non-peak
如果識人其實可以用non-peak價買到peak嘅時間
不過做十次要renewal係指renew啲咩?

係呀 佢地會分peak hour, 不過如果佢當時提都冇提過可以照嘈佢, 唔好驚
早幾日去yanis脫毛 我早到左 結果係total等左90分鐘
發現佢地係會俾新客打先
有好幾個遲過我到既
等左一陣就有得入去做
唔催佢我諗佢地會由得我等
我問打毛果個點解遲黎仲有得入先
佢仲扮晒野話唔知

奉勸大家考慮清楚先係yanis脫毛
價錢係平 但衛生 時間方面真係極差
每次上去脫毛既效果都好睇彩數
遇到好既咪幫你打密d囉 否則就會hea打
一係你就再買佢facial/加脫毛part
佢先會仔細d幫你打
你俾完錢 下次再上去 等半個鐘以上再hea打
而且佢地keep住咁加價 又開始冇得永久
俾多少少錢去d有保障既公司打仲好

朋友去做都見到佢地係會俾新客打尖嫁
你地d舊客唔俾錢加part既咪慢慢等囉
我fd問yanis d人點解可以俾新客打尖
條友仲同我fd講可以whatsapp投訴
因為佢都唔知

已經無得永久?

我係新客
前日book佢話係包永久喎
早幾日去yanis脫毛 我早到左 結果係total等左90分鐘
發現佢地係會俾新客打先
有好幾個遲過我到既
等左一陣就有得入去做
唔催佢我諗佢地會由得我等
我問打毛果個點解遲黎仲有得入先
佢仲扮晒野話唔知

奉勸大家考慮清楚先係yanis脫毛
價錢係平 但衛生 時間方面真係極差
每次上去脫毛既效果都好睇彩數
遇到好既咪幫你打密d囉 否則就會hea打
一係你就再買佢facial/加脫毛part
佢先會仔細d幫你打
你俾完錢 下次再上去 等半個鐘以上再hea打
而且佢地keep住咁加價 又開始冇得永久
俾多少少錢去d有保障既公司打仲好

朋友去做都見到佢地係會俾新客打尖嫁
你地d舊客唔俾錢加part既咪慢慢等囉
我fd問yanis d人點解可以俾新客打尖
條友仲同我fd講可以whatsapp投訴
因為佢都唔知

已經無得永久?

我係新客
前日book佢話係包永久喎

舊客加part係2年內脫
想問下打左好多次啲毛生得一忽忽 咁再去脫個陣應唔應該自己剃左先?上次係yanis脫個陣幫我脫個個就話可以唔駛剃 但我唔剃就去佢會唔會唔肯比我做?

我都係 想知幾時會冇左個plan,依家join緊另一間

想知佢九月仲會唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞